Mój kot je WSZYSTKO

Anonimowy użytkownik
Anonimowy użytkownik

Co mam zrobić jeśli mój kot je sernik, pije herbatę itp..

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
6 odpowiedzi
AgataBatat
AgataBatat

Po prostu staraj się straszyć go albo chować przed nim żywność która nie jest mu dozwolona 😺

Koszmar straszyć go!? idź po rozum do głowy. Niektóre czynniki żywnościowe są potrzebne dla kota i psa. Koty mogą jeść różne mięsa i rodzaje wędlin aleee to nie wszystko koty mogą jeść niektóre owoce. W przypadku sernika kot potrzebował białka ale dobra uwaga dla właścicieli,że się jednak pytają się o radę. Sernik mam wielką nadzieję nie miał dużo cukru w przypadku cukrzycy u kotów to koszmar dla swojego pupila i zarówno właściciel.....

DanielIszaAbba
DanielIszaAbba

Ja to mam takiego kota co je czipsy🥔 i popkorn🍿 a jak zje to popija kawusią☕ dlaczego nie wiem             

¯\_(ツ)_/¯ 

Ale polecam chować jedzenie a jak będzie podbierał to go lekko odgoń. Dlaczego lekko? Żeby nie dostał nerwicy

Andzela
Andzela

Wiesz co Wika to byłao naprawdę głubie ale radzę ci chować jedzenie🐱🐱🐱🐱

Powodzenia😁😁😁🐈🐈🐈🐈🐈🐆🐆🐆🐆🐆🐅🐅🐅

Almi_sso
Almi_sso

Właśnie schowaj żywność nie daj mu tak robić bo to potem będzie tak przez cały czas. Możesz też jechać do weta. Powinien jeść swoje jedzienie a nie twoje .

Pozdrawiam🐈🐾

Wika
Wika

Po prostu staraj się straszyć go albo chować przed nim żywność która nie jest mu dozwolona 😺

Kot_gaja
Kot_gaja

Chciałabym odpowiedzieć ale mój kot nawet dziś jadł sernik.☹️