Kiedy można głaskać po kropelkach na pchły?

C
Cawuete Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim i dziękuję każdemu, kto poświęci chwilę, żeby mi odpowiedzieć.

Mój kot był u weterynarza w czwartek rano. Pani weterynarz zaaplikowała mu pipetę na pchły i pasożyty (Stronghold), ale zapomniałam zapytać, jak długo nie powinnam go dotykać.

Macie może jakiś pomysł? Myślę sobie, że po 72 godzinach powinnam już móc go znowu normalnie przytulać, głaskać i dawać mu buziaki.

Dzięki!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

1 odpowiedź
Sortuj według:
  • ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś

Dzień dobry,

Możesz przytulić swojego zwierzaka już teraz, uważaj tylko, żeby nie dotykać zbyt mocno miejsca aplikacji, jeśli jest jeszcze mokre, aby produkt przeciwpasożytniczy nie przedostał się na Twoją skórę. Środek ten nakłada się bezpośrednio na skórę pupila, ale możliwe, że jego niewielka ilość pozostała na sierści. Jeśli zauważysz, że masz go na rękach, po prostu je umyj – nie ma powodów do niepokoju.

Pozdrawiam,

Manon

Przetłumaczony francuski
  • 1 komentarz na temat 1

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post