Kot mało je

Ulam
Ulam

Hej witam 

Ostatnio mój kot jakby mniej je ...jest coraz bardziej wybredny w kwestii jedzenia.

Smakuje mi karma whiskas mokra i Felix mokra ale tylko do 3 saszetek później już nie chce jesc ...

Próbowałam już prawie wszystkich dostępnych karm w sklepie ale najchetniej je właśnie whiskasa i Felixa.

Z suchej karmy je zazwyczaj Perfect fit indoor (bo kot nie jest wychodzący) albo whiskasa (ale też tylko ta pakowana w folii a nie te nowe w kartonowym pudełku). 

Był u weterynarza na kontroli i wspominałam o tym jego braku jedzenia ale nie skomentował tego nawet ...

Miseczki ma ceramiczne trochę głębokie ale zawsze miał takie...ok 7cm głębokości na oko...

I moje pytanie brzmi: czy znacie jakieś sposoby na zachęcenia jego do jedzenia??

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
3 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Figuinakokaina
    Figuinakokaina

Dzień dobry 

No jak się kupuje karmę do **** jakości z biedronki to nic dziwnego yeż byś nie chciała żreć takich rzeczy 

Wow to może kup Brita kup coś za ok 20 zł puszkę może poprostu musisz kupić za więcej zł lepszej jakości 

Może chce wyjść na podwórko . Jezu poco mówisz jak wygląda pódełk 

No bo nie chciał Ci laska gadać i wymieniać ci karm dobrej jakości . 

Nie no ma 7 metrów to kup mu morze plastikowe . 

Dać jeść 

Wamiziarzeq
    Wamiziarzeq

Zależy to też ile razy dziennie go karmisz, kot pójdzie swoimi drogami i wybierze kiedy chce zjeść

Pamiętaj też żeby niedokarmiać kota żeby nie zgrubł

Wamiziarzeq
    Wamiziarzeq

Zależy to też ile razy dziennie go karmisz, kot pójdzie swoimi drogami i wybierze kiedy chce zjeść

• 3 komentarzy na temat 3