Mój pies ciągle liże sobie penisa

Edencop_08
Edencop_08 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dzień dobry, mojemu psu często wysuwa się ***** i liże go sobie kilka razy dziennie już od dłuższego czasu. Trochę poczytałam w internecie i widziałam, że to może być priapizm. Chciałabym zabrać go do weterynarza, ale nie jestem pewna, czy to faktycznie to, bo było napisane, że wtedy ***** pozostaje na zewnątrz przez kilka godzin, a u mojego on się wysuwa, pies go od razu liże i wtedy on się chowa. Czy to mimo wszystko może być priapizm, czy powinnam spodziewać się czegoś innego? Mogłabym poczekać do końca tygodnia, ale tak bardzo się boję tego, co mogę usłyszeć, że chciałabym wiedzieć wcześniej, na co się przygotować.
Dodam, że pies ma 2 lata, to cane corso i nie jest wykastrowany.
Dziękuję za pomoc.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

2 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś

Dobry wieczór, 

Czy zauważył Pan / zauważyła Pani u niego jakiś wyciek, zaczerwienienie lub krwawienie w okolicach prącia? Może to być po prostu zwykły stan zapalny. Aby ustalić przyczynę tego nadmiernego wylizywania się, radzę skonsultować się z weterynarzem, który zbada prącie, a także jądra i prostatę, aby upewnić się, że wszystko jest w porządku. 

Pozdrawiam serdecznie, 

Wadia

Przetłumaczony francuski
    Kikaah
    Kikaah Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Im dłużej zwlekasz, tym gorzej.
    Jeśli to nic groźnego, odetchniesz z ulgą, a jeśli to coś poważniejszego, poczujesz ulgę, że szybko go zabrałeś, żeby jak najszybciej otrzymał pomoc. 

Przetłumaczony francuski
  • 2 komentarzy na temat 2

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post