Naturalna obroża przeciwpasożytnicza

Shaa
Shaa Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór, 

Chciałabym kupić naturalną obrożę przeciwpasożytniczą dla Sango. 

Czy możecie mi jakąś polecić? Chętnie poznam też Wasze opinie na temat ich skuteczności, dajcie znać proszę. 

(Zamierzam stosować ją jako dodatek do innych preparatów). 

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Rosemary44
    Rosemary44 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Żeby to działało, nie zapomnij co 15 dni namoczyć obroży w wodzie, aby reaktywować mikroorganizmy, które są w koralikach ceramicznych EM.
    Przetłumaczony francuski
    Rosemary44
    Rosemary44 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Ja też szukałam takiej alternatywy, bo moja sunia jest alergiczką i nie lubię stosować chemii. Kupiłam obrożę przeciwpasożytniczą i szczerze mówiąc, jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam ją na stronie Pets4pets.fr, mają tam naprawdę spory wybór. Mam nadzieję, że i Wy znajdziecie coś, co się u Was sprawdzi!

Przetłumaczony francuski
    Martau
    Martau Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Mam gdzieś to, co wypisują w internecie, bo nigdy nie wiadomo, co jest prawdą, a co nie. Chciałam więc spróbować sama i wyrobić sobie własne zdanie: przez 2 tygodnie działało całkiem nieźle, ale potem przestało być skuteczne. Niestety od tygodnia wróciłam do obroży pełnej chemii.

Gdyby ktoś ci powiedział, że skok z dwudziestego piętra jest dobry dla zdrowia, to też wolałabyś spróbować sama, zamiast zaufać tym, którzy piszą w sieci, że to niebezpieczne? Gdybyś poczytała wiarygodne informacje w internecie, uniknęłabyś marnowania pieniędzy na tego typu obroże.

Przetłumaczony francuski
    B
    Bambouchou69 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Mam gdzieś to, co wypisują w internecie, bo nigdy nie wiadomo, co jest prawdą, a co nie. Postanowiłam więc sama to przetestować i wyrobić sobie własne zdanie: przez 2 tygodnie działało super, ale potem przestało być skuteczne. Niestety od tygodnia wróciłam do tej obroży pełnej chemii.
    Przetłumaczony francuski
    B
    Bambouchou69 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Naturalna obroża z kamieni, działa naprawdę świetnie. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale po wypróbowaniu jestem już przekonana. Wreszcie koniec z chemią!

Przetłumaczony francuski
    Shaa
    Shaa Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Tak, jakieś dwa tygodnie temu dostał Simparicę na pasożyty. Wczoraj byliśmy w lesie ze znajomymi i trzema innymi psami. Dwa z nich miały kleszcze 😣 (w tym jeden, który od dłuższego czasu nie był niczym zabezpieczony, jak się dowiedziałam, gdy o to zapytałam). Dokładnie sprawdziłam Sango i wydaje mi się, że u nas jest spokój 🤞 Dlatego pomyślałam sobie, że obroża przeciwpasożytnicza i coś naturalnego do tego byłoby lepsze. Ale po waszych opiniach zostanę po prostu przy jego dotychczasowym preparacie. Wielkie dzięki
    Przetłumaczony francuski
    ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś
    Cześć, Czy podajesz już swojemu psu jakieś środki na pasożyty? Jeśli tak, to jaki konkretnie? W takim przypadku nie ma potrzeby stosowania drugiego produktu. Środek przeciwpasożytniczy zabija pasożyty zewnętrzne w momencie żerowania, ponieważ substancja czynna przenika do krwi. Pozdrawiam, Wadia
    Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 12

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post