Naturalna obroża przeciwpasożytnicza
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć, używam tej naturalnej obroży przeciwpasożytniczej z koralikami EM i u moich psiaków sprawdza się ona idealnie. Oto link: https://latelierdemiyako.com/collections/collier-anti-tique-chien-naturel
Dzień dobry,
Ja też szukałam takiej alternatywy, bo moja sunia jest alergiczką i nie lubię stosować chemii. Kupiłam obrożę przeciwpasożytniczą i szczerze mówiąc, jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam ją na stronie Pets4pets.fr, mają tam naprawdę spory wybór. Mam nadzieję, że i Wy znajdziecie coś, co się u Was sprawdzi!
Mam gdzieś to, co wypisują w internecie, bo nigdy nie wiadomo, co jest prawdą, a co nie. Chciałam więc spróbować sama i wyrobić sobie własne zdanie: przez 2 tygodnie działało całkiem nieźle, ale potem przestało być skuteczne. Niestety od tygodnia wróciłam do obroży pełnej chemii.
Gdyby ktoś ci powiedział, że skok z dwudziestego piętra jest dobry dla zdrowia, to też wolałabyś spróbować sama, zamiast zaufać tym, którzy piszą w sieci, że to niebezpieczne? Gdybyś poczytała wiarygodne informacje w internecie, uniknęłabyś marnowania pieniędzy na tego typu obroże.
Naturalna obroża z kamieni, działa świetnie. Byłam sceptyczna, ale po wypróbowaniu jestem przekonana. W końcu koniec z chemią!
Naturalna obroża z kamieni, działa naprawdę świetnie. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale po wypróbowaniu jestem już przekonana. Wreszcie koniec z chemią!
O kurczę, faktycznie, czasem człowiek chce jak najlepiej, a wychodzi jak zawsze 😣. To była obroża typu Seresto?
Ja myślałam raczej o takiej obroży z koralikami ceramicznymi EM.
Ceramika EM to zwykłe oszustwo!