Problem z gryzieniem

Amolinka132
Amolinka132

Cześć, nie wiem co mam robić i mam nadzieję, że ktoś z tego forum mi pomoże.

Jestem wraz z chłopakiem posiadaczką dwóch szpiców miniaturowych: pierwszy to Rambo(7 miesięcy), drugi Kokos(3 miesiące). Rambo jest z nami od 3 miesięcy a kokos od kilku dni. Wzięliśmy drugiego psiaka żeby pierwszy nie czuł się samotny jak jesteśmy w pracy, i problem jest w tym, że psiaki się gryzą. Najpierw się ładnie bawią a za chwilę jest walka. I nie wiem jak to interpretować czy minął krótki okres czasu odkąd są we dwójkę i musi trochę minąć i będzie wszystko dobrze, czy jest już jakiś głębszy problem. Nadmienię że teraz zaczął bardzo zaczepiać młodszy psiak. Proszę jeżeli ktoś ma szpica albo orientuje się czy to jest normalne i minie czy musimy zacząć już coś z tym robić…

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
2 odpowiedzi

A czy one się tak po prostu nie bawią, czy na siebie warczą?

No tak ale też można zglosić się do behawiorysty albo tako sobie odizolować oba pieski aaaa iuż wiem zaadoptuje dziewczynkę suczkę może wtedy przewtaną albo w sumie nie może jakaś się im obu spodobała bo i teraz że sobą rywalizują chyba że robią to tylko w domu albo na podwórku gdy jesteś z nimi sama

M_jak_m
M_jak_m

A czy one się tak po prostu nie bawią, czy na siebie warczą?

2 komentarzy na temat 2