Jak namówić rodziców na najsłodszego w świecie kochaniutkiegoPieseczka

Kocham zwierzątka najmocniej na świecie!!!!! Są najkochańsze na caluteńkim wszechświecie!!!!! W szczególneści chomiczki!!!!! Są najsłodsze najkochańsze i najwspanialsze na caluteńkim wszwchświecie!!!! Najsłodsze na świecie słodziaczki!!!! A w szczególności mój najkochańszy i najwspanialszy na świecie Miodziuleczek!!!!!! Nie ma kochańszego oraz słodszego w świecie najwspanialszego maleństwa!!!! Jest najwspanialszy na caluteńkim wszechświecie!!!!!! Kocham tego najwspanialszego najkochańszego i najsłodszego skarbeczka najmocniej na świecie!!!!! I oczywiście najsłodsze i najkochańsze na świecie pieseczki!!! Moim marzeniem jest mieć najsłodszego na świecie pieseczka!!!!🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶🐹 ❤️Ale moji rodzice za nic nie chcą się zgodzić😭🐶❤️🐹❤️ na takiego najwspanialszego skarbeczka! Próbowłam już wszystkiego żeby się zgodzili na najsłodszego na świecie miesiączka słodziaczka!!!! Jestem pewna ma 99% że to nie dlatego że myślą że nie będę się opiekowała tym najcudowniejszym na świecie takim najsłodszy i najwspanialszym słodziaczkiem!!! Myślę że oni są pewni że będę się tym przesłodziuteńkim i najsłodszym na świecie skarbeczkiem świetnie opiekowała i rozpieszczała tego najkochańszego niuniuleczka!!!! A i tak nie chcą. Pomocy! Powiedżcie mi co mam zrobić żeby mieć najsłodszego najkochańszego i najwspanialszego w świecie miesiączka najkochańszego i najsłodszego słodziaczka!!!!! Skarbuniaczka!!!!🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶 Proszę! Już nie wiem co zrobić!!!!! 🐶❤️🐶❤️🐶❤️🐶

🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹❤️🐹🐹🐹🐹🐹❤️🐹🐹🐹🐹❤️🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹❤️❤️❤️❤️❤️❤️🐹🐹🐹🐹🐹❤️❤️❤️❤️🐹🐹🐹❤️🐹🐹🐹❤️🐹🐹🐹❤️🐹❤️🐹🐹🐹❤️🐹❤️🐹❤️🐹

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
3 odpowiedzi
WornMallard9408
WornMallard9408

też   kiedyś     nie     mogłam namówić rodziców.

Zuzakdai
Zuzakdai

HEJKA!   

Jestem tu nowa i chętnie ci pomogę. Też kiedyś miałam taki problem. Musisz pokazać rodzicom że jesteś odpowiedzialana, porozmawiaj z nimi na ten temat głębiej, obiecaj im kilka rzeczy np: będe z nim wychodzić na spacer,będe o niego dbać, będe go czesać, będe go karmić itp.... 

Pomagaj częsciej rodziną to zobaczą że mega chcesz tego psa :) 

~zuzia 

Ps:mam nadzieję że coś pomogłam 

😘Hejo chcesz pogadać ?Ja też kocham psy są słodziutkie !!!!Naj słodzsze naświecie !!!!Piękniutkie i słodziutkie jak ty to powiedział*ś  najsłodzsze a szechwświecie no to jak ?Ja mam pieska .😘

🥰Pozdrowionka🥰

😍Paulinka😍

3 komentarzy na temat 3