Proszę o pomoc kochani pomagamy

Kochani!

Ci na górze albo ci na dole 😁stawiają na mojej drodze nie tylko koty, które wymagają pomocy, ale też ich opiekunów.

Przez zupełny przypadek 🙆‍♀️ na jednej z grup zobaczyłam anonimowy post z prośbą o karmę dla kotki młodego chłopaka, który niedawno stracił pracę w maleńkiej wsi w woj. wielkopolskim i nie mógł przeżyć że kicia którą uratował po wyrzuceniu z auta będzie głodować.

Przełamał wstyd, schował dumę do kieszeni i przyszedł prosić o ratunek NIE DLA SIEBIE 🥹

PAWEŁ podał na prv swoje imię i nazwisko , adres, pokazał zdjęcia ( jak żyje widać), opisał że gdy pracę ma wiąże koniec z końcem żyjąc z miesiąca na miesiąc, ale gdy tej zabraknie zostają tylko zmartwienia. Jest sam, nie ma bliskich.

W piątek wysłałam kotce 20 kg paczkę z karmą mokrą i suchą, drapaczkiem, zabawkami, legowiskiem, miseczkami , przelałam 
100 zł by mógł zrobić zakupy na weekend.  

Na apel o jedzonko dla kici odpowiedziały jeszcze dwie osoby więc jest zabezpieczona, ale został jeszcze człowiek. 
Jego wdzięczność nie zna granic ale troski zostały - zaległy rachunek za prąd i opał na zimę (drewno do pieca kaflowego)

Zapytam wprost POMOŻECIE ? 😁💪😍😻

pomagam.pl/6twd6m

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
1 odpowiedź
Sortuj według:
  • Wamiziarzeq
    Wamiziarzeq

Przepraszam, ale chyba za bardzo nie rozumiem

• 1 komentarz na temat 1