Proszę o pomoc micia

D
Dynamicanaconda3680

Dzień dobry , kochani więc tak kotka była u weterynarza, miałem krople za darmo przez schronisko w okolicy, z wypłaty nie jestem w stanie wszystkiego utrzymać, mam komornika do spłaty za wodę niestety mam zaległość od paru miesięcy też, muszę wszystko powoli spłacać od pierwszej wypłaty, kotkę przyjąłem z bezdomności do domu gdy ktoś ją wyrzucił z auta w worku, była wychudzona pomogłem jej, jest teraz członkiem mojej rodziny, kocham ją nad życie, chcę abyscie pomogli mi , kotka miała obserwacje oczka , co jakis czas przyjeżdża do mnie pani z schroniska, w oczku niema żadnej gorączki czy coś w tym stylu , ma drugą powiekę coś w tym stylu, pani mówiła że gdy niema stanu zapalnego trzeba kroplic te oczko specjalnymi kroplami i dawać witaminy, gdy był by stan zapalny trzeba było by usuwać oko, a kotka widzi na te oko i niema potrzeby by je usuwać gdyż krople i witaminy pomogą,

Bardzo was proszę o pomoc, przerobiłem k miesiąc w pracy, mam bardzo dużo zaległości długów
pomagam.pl/tngprk

Ładowanie edytora
Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
0 réponses
Sortuj według: