Dzień dobry mam 29 lat, kochani więc tak kotka była bezdomna, przyjąłem ją do domu gdyż pewnego dnia byłem na spacerze i widziałem autor które stanelo przy polu, przestraszyłem się ,patrzę kierowca wyrzucił jakiś worek czarny i odjechał , podbiegłem tam a wśródku kotka , chodzila wychudzona, dobrze że to było przed zimą, postanowiłem że przyjmę ją do siebie jako członek rodziny, czuła że ją wezme do siebie ponieważ często mi drapała w drzwi , serce mi pękło i musiałem ją zabrać do siebie, i kotka ma teraz nowy dom i mnie, jest wystylizowana ponieważ pewne schronisko mi to zaoferowało, , mam nową pracę w tym miesiącu , mam nadzieję że za miesiąc będzie lepiej kotka była za darmo wysterylizowana, proszę o pomoc na jedzenie dla kotki i opał żeby było ciepło z całego serca 💓 opał nam też się kończy już chodzę po parkach po gałęzie , mam też rachunek za wodę który jest niezapłacony ,mam zaległości i ciężko będzie mi odrazu wszystko z wypłaty opłacić.
Każdy grosz się liczy liczę na to że w marcu będzie już lepiej bo mam niestety długi komornika i jest mi teraz ciężko w tym miesiącu , , ja pomogłem mici z bezdomności liczę na waszą pomoc
Bardzo was proszę o pomoc, przerobiłem pierwszy miesiąc w pracy, mam bardzo dużo zaległości długów, dziękuję każda złotówka się liczy
Dobro wróci 💓 🐈
pomagam.pl/tngprk