Aha, no i stało się, Yunetka kończy 14 lat.
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Jak ja cię rozumiem, Yuna, moja Nova skończyła właśnie 13 lat w zeszłym miesiącu. Im jest starsza, tym bardziej boję się tego, co nieuniknione. Dlatego cieszę się każdą chwilą z nią i rozpieszczam ją jeszcze mocniej.
Dzień dobry,
14 lat to naprawdę piękny wiek dla kota – z weterynaryjnego punktu widzenia wkraczacie już w kategorię seniorów, a nawet pacjentów geriatrycznych. To sprawia, że te wspólne chwile są jeszcze cenniejsze, a jednocześnie przypomina o tym, jak ważne są regularne wizyty u weterynarza, aby zadbać o komfort pupila i wcześnie wykryć ewentualne dolegliwości związane z wiekiem. Widać całą miłość i więź, jaka Państwa łączy. Proszę w pełni cieszyć się swoją małą Yuną i wszystkimi wspólnymi, cennymi momentami.
Pozdrawiam serdecznie,
Romane
Wszystkiego najlepszego dla niej!❤️
Chatouille pewnie ma już ponad dziesiątkę, ale aż wstyd się przyznać, że nie pamiętam już, od jak dawna mieszkamy razem😅
Sto lat dla ślicznej Yuny!! To solidna marka, co nie?
Moja syjamka Lou w czerwcu skończy 11 lat. Dobrze się trzyma (nie licząc paru nieźle śmierdzących pawi, zawsze prosto na moją pościel, bo tak przecież woli...).
Babcia Yuna ^^
U nas Gally skończy 15 lat pod koniec czerwca ^^ dokładnie 25 (albo 26, jako wyrodna pańcia nigdy nie jestem do końca pewna 😅)
6 komentarzy na temat 6