Karma dla psa z Biedronki

aneczkaxoxo
aneczkaxoxo

Hej, czy polecacie karmę dla psa z Biedronki? Wiem, że niby te marketowe to nie dobre, ale słyszałam, że mają całkiem niezły skład. Czy ktoś z was karmi pieska taką karmą?

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.
5 odpowiedzi
Wika
Wika

Nie podawaj bo będziesz miała po psie ponieważ karma z super marketów ma bardzo nie zdrowy skład najlepiej podać karmę która ma dodatkowe witaminy moje psy jedzą karmę brit ma zdrowy skład i naturalne składniki jest droga ale opłaca się dla zdrowia naszych kochanych pupili ❤️

Kot_gaja
Kot_gaja

Karmy z marketów zawsze mają zły skład czyli nie są dobrej jakości. Nie polecam ich.   Lecz nie wszystkie karmy że sklepów typu maxi zoo są dobrej jakości. W prawie każdym takim sklepie są takie sprzedawane, najlepiej poprosić któregoś z pracowników o radę jaka jest najlepsza. Możliwe jest że za większą puszkę mokrej karmy będzie trzeba zapłacić około 20zł.

Anonimowy użytkownik
Anonimowy użytkownik

Z tego co wiem supermarkety mają bardzo słabe karmy. Bardziej fastfoody, więc nie polecam. Mój pies je brit care, nie jest jakoś bardzo droga a ma bardzo fajny skład 

Anonimowy użytkownik
Anonimowy użytkownik

Jedyną karmą, która się nadaje to karma Maxi Natural. Ale na większą skalę polecam jednak kupować przez internet. Są dużo lepsze karmy i na pewno taniej wyjdzie. 

Evvka
Evvka

Nie polecam karm marketowych. Dobra karma o bogiatym składzie i złożona z produktów dobrej jakości niestety musi kosztować, według mnie.