Potrzebuję pomocy w sprawie mojej małej suni!

C
Clency974 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć, niedawno adoptowałam szczeniaka – to mała suczka, którą kocham całym sercem. Śpi cały czas obok mnie w łóżku, a nawet jak wychodzimy, to mam ją na rękach. Od jakiegoś czasu zauważyłam jednak na jej łapkach taką dziwną warstwę, którą oczywiście delikatnie usunęłam, bo zebrał się tam brud, ale teraz zostały po tym takie małe dziury w sierści, łyse placki i strupki na skórze. Chciałam zapytać, czy to możliwe, że to grzybica? Co powinnam zrobić? Czy mogę po prostu wziąć jakieś leki od weterynarza, czy powinnam iść z nią prosto na wizytę? Z góry dziękuję i czekam na wasze odpowiedzi Potrzebuję pomocy w sprawie mojej małej suni!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

1 odpowiedź
Sortuj według:
  • Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry

Myślę, że to powinno skłonić Was do wizyty u weterynarza. To może być problem skórny, mniej lub bardziej poważny (np. świerzb...). Nie zwlekajcie i dajcie nam znać, co się dzieje.

Przetłumaczony francuski
  • 1 komentarz na temat 1

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post