Mój kot robi kupę na moje łóżko

M
Mmanon15 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór

Piszę tę wiadomość, bo czuję się już trochę bezsilna. Mam półtoraroczną kotkę, która w domu trochę rządzi po swojemu. Kompletnie nie znosi sprzeciwu! Odkąd była mała, atakuje mnie, gdy tylko usłyszy „nie”. W każdym razie, ostatnio miałam w domu zalanie, więc przewinęło się u mnie mnóstwo osób, żeby ocenić szkody i wszystko naprawić. I od jakiegoś czasu ona robi kupę na moje łóżko!!! Wiem, że nie powinnam jej karać. Pokazywałam jej znowu, gdzie jest kuweta, ale nic to nie daje – co jakiś czas znajduję na łóżku taki „prezent”.

Dzięki za wszelkie rady, które pomogą mi zrozumieć, o co jej chodzi.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

1 odpowiedź
Sortuj według:
  • ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś

Dobry wieczór,

Zalanie mieszkania bez wątpienia wywołało u Twojej kotki stres, który stał się przyczyną tej zmiany zachowania. Jeśli problem został już rozwiązany i wszystko wróciło do normy, sytuacja powinna wrócić do porządku. Radzę Ci dokładnie wyprać pościel, żeby całkowicie usunąć zapach odchodów – dzięki temu kotka na dobre oduczy się tego nawyku.

Mathilde

Przetłumaczony francuski
  • 1 komentarz na temat 1

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post