Czy zaginiony kot może odnaleźć drogę do domu, kiedy pada deszcz?

D
Duch Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim

Moja Duchesse zaginęła w sobotę rano i zastanawiam się, czy będzie w stanie odnaleźć drogę do domu, zwłaszcza że teraz u nas ciągle burza za burzą.

Z góry dziękuję za odpowiedzi

DUCH

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Trzymaj się, na pewno gdzieś się schroniła i jest bezpieczna. Pamiętaj, żeby zgłosić zaginięcie na oficjalnych stronach dla zaginionych zwierząt i obdzwoń weterynarzy, żeby sprawdzić, czy ktoś nie przyniósł do nich żadnego kota. Jak najszybciej rozwieś ogłoszenia w miejscach, gdzie kręci się dużo ludzi, a nawet przejdź się po sąsiadach i okolicznych sklepach, żeby popytać, czy nikt nie widział Twojej uciekinierki.
    Przetłumaczony francuski
    D
    Duch Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dzień dobry. Tak, jest wysterylizowana, ale niestety nawet wysterylizowany kot może zniknąć z dnia na dzień. Codziennie mam nadzieję, że wróci, i naprawdę bardzo to przeżywam. Serce mi pęka, bo akurat teraz są u nas potężne burze, a wiem, że ona panicznie się ich boi. Dziękuję Wam za wsparcie.
    Przetłumaczony francuski
    Tania28
    Tania28 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, myślę, że kot potrafi odnaleźć drogę do domu bez względu na to, ile czasu to zajmie. Wierzymy w to, Duchesse na pewno wróci.

Tylko uważaj – jeśli nie jest wysterylizowana, może wrócić w ciąży.

Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post