Przetłumaczony francuski
Czy zaginiony kot może odnaleźć drogę do domu, kiedy pada deszcz?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
13 odpowiedzi
Sortuj według:
Trzymaj się, na pewno gdzieś się schroniła i jest bezpieczna. Pamiętaj, żeby zgłosić zaginięcie na oficjalnych stronach dla zaginionych zwierząt i obdzwoń weterynarzy, żeby sprawdzić, czy ktoś nie przyniósł do nich żadnego kota. Jak najszybciej rozwieś ogłoszenia w miejscach, gdzie kręci się dużo ludzi, a nawet przejdź się po sąsiadach i okolicznych sklepach, żeby popytać, czy nikt nie widział Twojej uciekinierki.
Przetłumaczony francuski
Dzień dobry.
Tak, jest wysterylizowana, ale niestety nawet wysterylizowany kot może zniknąć z dnia na dzień. Codziennie mam nadzieję, że wróci, i naprawdę bardzo to przeżywam. Serce mi pęka, bo akurat teraz są u nas potężne burze, a wiem, że ona panicznie się ich boi.
Dziękuję Wam za wsparcie.
Przetłumaczony francuski
Tak, myślę, że kot potrafi odnaleźć drogę do domu bez względu na to, ile czasu to zajmie. Wierzymy w to, Duchesse na pewno wróci.
Tylko uważaj – jeśli nie jest wysterylizowana, może wrócić w ciąży.
Przetłumaczony francuski
13 komentarzy na temat 13
Te tematy mogą cię zainteresować
Dowiedz się więcej