Czy można podać Phosphaluvet dla psa kotu?

M
Mellss Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Zastanawiam się, czy można podać kotu Phosphaluvet przeznaczony dla psów?

Z góry dziękuję za pomoc!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • M
    Mellss Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry, a może by tak zadzwonić do swojego weterynarza, żeby uzyskać wiarygodną odpowiedź?

A co, jeśli chcę dostać odpowiedź natychmiast? Mój weterynarz był zamknięty, tak jak większość lecznic, bo akurat była pora obiadowa.

Więc po co są fora, skoro nie można zadawać pytań?

Tego typu odpowiedzi nie powinny się pojawiać na tym forum, zwłaszcza że nie tylko ja mam takie wątpliwości. Można by pomyśleć, że mój kot jest na granicy życia i śmierci i krwawi z każdego możliwego miejsca.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, U mnie osobiście weterynarz też przepisał to dla mojego kota, mimo że na opakowaniu było napisane, że lek jest dla psów. Powiedział mi, że chociaż widnieje tam informacja o psach, to u kotów sprawdza się to bardzo dobrze, więc po prostu sam dopisał „kot” na pudełku z lekiem.
    Przetłumaczony francuski
    G
    Greylox Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

A może warto zadzwonić do swojego weterynarza, aby uzyskać wiarygodną odpowiedź?

Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post