Dlaczego mój kot nie daje sobie obciąć pazurków?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Kiedy próbuję mu obciąć pazurki, on zupełnie nie chce współpracować i się wyrywa. Nawet u weterynarza jest ten sam problem, więc co mam w takiej sytuacji zrobić?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

14 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    To serio głupie, żeby obcinać kotu pazury. Lepiej kup mu po prostu porządny drapak albo kocie drzewko.
    Przetłumaczony francuski
    Lareveuz
    Lareveuz Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Jeśli twój weterynarz sobie z tym nie radzi, to znaczy, że jest po prostu kiepski lol.

Czy twój kot ma drapak? To by już znacznie ułatwiło sprawę! A jeśli nie, to po prostu musisz to zrobić. Potrzeba tylko trochę stanowczości – złap go za skórę na karku, wtedy nie będzie mógł nic zrobić. I poproś kogoś o pomoc, we dwójkę zawsze łatwiej, zwłaszcza przy takim kapryśnym kocie =)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

SEVV, miałam mnóstwo przygarniętych kotów, w tym też kociaki, i nigdy nie miałam żadnych szkód na tapetach czy kanapie itd. ........... Były drapaki i inne akcesoria -

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Zostaw mu pazurki i kup mu drapak -
    Przetłumaczony francuski
  • 14 komentarzy na temat 14

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post