Guzek na brzuchu u mojego kota
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dzień dobry
Nie wiem, co dolegało tamtemu kotkowi i co może dolegać Państwa kotu
Właściwą reakcją na tego typu niepokojące objawy jest niezwłoczna wizyta u weterynarza. Tylko on będzie w stanie Państwa uspokoić, postawić diagnozę i w razie potrzeby wdrożyć leczenie
Dzień dobry, mam 5-miesięcznego kotka, który ma to samo. Skoro ten post jest sprzed jakiegoś czasu, czy mógłby mi Pan / mogłaby mi Pani powiedzieć, co dolegało Państwa kotu? Jak go Państwo leczyli i jak Państwo zareagowali? Bardzo proszę o odpowiedź, strasznie się martwię o mojego malucha.
Cześć, moja 10-miesięczna kicia ma taką gulkę w okolicy brzucha. Miała ich kilka już wcześniej, kiedy miała ruję. Czy ktoś z Was może mi powiedzieć, czy Wasz kot też tak miał? Czy to może być dla niej niebezpieczne?
Dzięki
Dzień dobry,
Bez badania klinicznego nie da się określić, co to dokładnie jest. Może to być ugryzienie owada, ale też coś poważniejszego, jak ropień czy przepuklina... Skoro pisze Pan/Pani, że to zgrubienie dość szybko się powiększa, radzę jak najszybciej umówić się na pilną wizytę u weterynarza.
Pozdrawiam,
Marine

7 komentarzy na temat 7