Jak wyczyścić kota po operacji? Siku na długiej sierści...

C
Casa lili Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć, moja Lola dochodzi do siebie po ciężkiej operacji… Zsiusiała się pod siebie w transporterku, kiedy wracałyśmy do domu… Ma długą sierść… Próbowałam ją wyczyścić szamponem w piance od weterynarza… Co jakiś czas delikatnie próbuję znowu, ale zapach ciągle się utrzymuje… Nie może się lizać po ciele, a przynajmniej musi omijać bliznę… Pozwalam jej trochę się umyć na łapkach i w okolicach intymnych… Ale grzbiet, boki i ogon – nie ma mowy… Śpię z nią w osobnym pokoju… dbam o idealną higienę i codziennie zmieniam pościel… We wtorek ma zdejmowane szwy… Chciałabym znaleźć jakieś rozwiązanie, żeby jej oczywiście nie stresować… Będę wdzięczna za Wasze rady… proszę 🐾😽

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

3 odpowiedzi
Sortuj według:
  • C
    Zgłoś
    Dzięki... nadal nie przechodzi... 👎
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Tak samo jak Kalou, uważam, że puder dla niemowląt jest super i świetnie usuwa zapachy. Tylko rób to ostrożnie, żeby talk nie pylił wszędzie, bo kot może się go nawdychać. Wklep puder w zabrudzone miejsca, dobrze wymasuj, zostaw na minutkę i na koniec wyczesz. Ja w ogóle nie lubię suchego szamponu w piance – według mnie sierść się po nim lepi, a zapach jest... taki sobie.
    Przetłumaczony francuski
    C
    Zgłoś
    Dzięki wielkieee👏
    Przetłumaczony francuski
  • 3 komentarzy na temat 3

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post