Kociak chce podjadać karmę urinary mojego starszego kota
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Tak, planuję umówić wizytę na przyszły miesiąc.
Jasne, dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi.
Mam tak samo jak inni – wszystkie moje koty są na karmie Urinary, mimo że tylko jeden z nich ma faktyczne problemy z układem moczowym. Można ją spokojnie podawać profilaktycznie. Odkąd jedzą tę karmę, problem z kamieniami już nigdy nie powrócił.
Zadzwonię do nich jutro.
Tak, jeśli chodzi o podawanie mu karmy urinary, gdy już będzie większy – miałem zamiar dopytać o to weterynarza, ale dostałem odpowiedź już wcześniej! Dziękuję Panu/Pani za odpowiedź.
Cześć,
W przypadku kociaka to nie mam pewności, bo on ma przecież szczególne potrzeby żywieniowe (faza wzrostu). Ale jeśli chodzi o dorosłe koty, to dwaj weterynarze, których o to pytałam, powiedzieli mi, że nie ma problemu.
Moje trzy koty są na karmie RC Urinary, mimo że tylko jeden z nich faktycznie jej potrzebuje, i od lat wszystko jest w porządku.
Możesz zawsze przedzwonić do weterynarza, żeby się upewnić i uspokoić.
5 komentarzy na temat 5