Mój kot liże materiał, kiedy drapie się go po plecach
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć,
Od nieco ponad 2 miesięcy mam adoptowaną 4,5-letnią kotkę. Mała liże kanapę, koce, zabawki z futerkiem... wydaje mi się to dziwne!!! Czy to ma jakieś znaczenie?
Dziękuję Bleu Cati za odpowiedź, bardzo mnie ona uspokoiła w kwestii mojej małej Isis, która tak wiele dla mnie robi, szczególnie w moim przypadku.
Dodatkowo, dziękuję również w imieniu wszystkich „czerwonych beretów” – miło słyszeć Pana/Pani słowa na nasz temat. W zamian, niech nasz patron, Archanioł Michał, ma w opiece Pana/Panią i całą rodzinę, włącznie z kotami.
Isis również przesyła pozdrowienia dla Pana/Pani oraz trzech kotów, śląc mnóstwo uścisków i pozytywnego mruczenia.
Pozdrawiam serdecznie, Philippe, pseudo: Paracom🦅.
Dobry wieczór Paracom,
W takim razie nie ma już wątpliwości – to zachowanie podyktowane hormonami.
Pozdrowienia od moich 3 kotów dla Isis i wszystkich „czerwonych beretów”. Bardzo kochamy naszych żołnierzy we Francji. SIR, YES SIR!
Dobry wieczór Blue Cati,
Dziękuję za odpowiedź i radę dotyczącą sterylizacji. Faktycznie, ponieważ nasza kotka nie jest wysterylizowana, podajemy jej „tabletki”, ale wiele osób mających kotki mi to odradzało i, podobnie jak Pan/Pani, polecało sterylizację chirurgiczną. Dodatkowo, jako że nasza kotka nigdy nie miała jeszcze młodych, przed zabiegiem chcielibyśmy, żeby zaznała macierzyństwa i miała jeden miot, a dopiero potem ją wysterylizujemy. Czekamy teraz, aż znajdziemy kocura z tej samej linii rasy, którego ona zaakceptuje, co wcale nie jest takie proste, ale nie tracimy nadziei. Potem wykonamy zabieg.
Życzę miłego wieczoru i przesyłam wielkie głaski od naszej kotki Isis.
Pozdrawiam serdecznie, Philippe, nick: Paracom.
5 komentarzy na temat 5