Nagła śmierć mojej kotki

Mina30
Mina30 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór wszystkim,

Moja 6,5-letnia kotka odeszła nagle wczoraj. Czuła się świetnie, nie widziałam wcześniej żadnych objawów (mruczała i bawiła się jak zwykle). Kiedy weszłam do pokoju, znalazłam ją leżącą na łóżku z otwartymi oczami. W mieszkaniu nie było żadnych niepokojących śladów, jadła i załatwiała się normalnie.

Od kilku miesięcy zauważyłam, że od czasu do czasu kichała i zdarzało jej się zwymiotować mniej więcej raz na dwa tygodnie. Od paru lat zdarzało jej się też głośniej oddychać podczas zabawy. Półtora miesiąca temu byłam u weterynarza na szczepieniu przypominającym i żeby o tym wszystkim opowiedzieć. Lekarka ją osłuchała i nie stwierdziła nic niepokojącego, zasugerowała jedynie zmianę karmy na inną markę, co też zrobiłam.

Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Czy myślicie, że to nagłe odejście mogło być spowodowane jakąś chorobą serca?

Dziękuję Wam za odpowiedzi, jestem zupełnie załamana...

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

11 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • liquid_paper
    Liquid_paper Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Ja bym raczej stawiała na jakieś problemy z płucami?
    Przetłumaczony francuski
  • 11 komentarzy na temat 11

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post