Przetłumaczony francuski
Odrobaczanie a antybiotyki
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
2 odpowiedzi
Sortuj według:
No więc robię tak, jak było ustalone podczas tej pierwszej porannej wizyty – do poniedziałku podaję raz dziennie lek przeciwzapalny. Byłem też przed chwilą ponownie na dyżurze u tego weterynarza, który konsultował się z tym pierwszym... dostałem antybiotyk, mamy dawać po pół tabletki przez 7 dni. Moja weterynarz mówiła, że gdyby po lekach przeciwzapalnych nie było poprawy, to wtedy wdrożyłaby antybiotyk. Przynajmniej teraz bierze i jedno, i drugie, tak na wszelki wypadek, gdyby to jednak była jakaś infekcja.
Przetłumaczony francuski
Na Twoim miejscu poczekałbym, aż kuracja antybiotykiem i lekami przeciwzapalnymi się skończy, zanim podasz środek na odrobaczenie. Ostatnio tak właśnie doradził mi mój weterynarz, gdy mój kot miał zapalenie krtani (brał antybiotyki) – odrobaczanie mieliśmy zrobić dopiero po zakończeniu całego leczenia. Zawsze możesz jednak przedzwonić do swojego weterynarza, żeby się upewnić.
Przetłumaczony francuski
2 komentarzy na temat 2
Te tematy mogą cię zainteresować
Dowiedz się więcej