Pomocy! Mój kot jest W kuwecie, ale sika NA ZEWNĄTRZ...

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim! Jesteście moją ostatnią nadzieją, więc mam nadzieję, że będziecie w stanie mi pomóc! Oto cała historia.

Mam moją kotkę Louboutin od prawie dwóch lat i mam taki problem: wchodzi ona do kuwety, ale zostaje na samym brzegu, tyłem skierowanym do wyjścia i przez to sika na zewnątrz. Trudno jej to wytłumaczyć, skoro technicznie JEST w kuwecie, ale nie do końca?

Próbowałam już wielu rzeczy:

- zmieniłam kuwetę na większą

- zdjęłam drzwiczki wahadłowe

- wyczyściłam kuwetę wybielaczem

- kuweta jest idealnie czysta

I nic nie pomaga... najdziwniejsze jest to, że przez ponad miesiąc miałam spokój, a teraz znowu się zaczęło! Muszę sprzątać codziennie!

Rozważę każdą propozycję, bo już po prostu opadam z sił.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Kuweta jest czysta, a ona i tak załatwia się obok, nawet zaraz po tym, jak ją sprzątnę.

Próbowałam już zmienić samą kuwetę, ale to nic nie dało. Planuję teraz zdjąć pokrywę i zobaczyć, czy to pomoże, ale boję się, że wszystko wyląduje poza nią, bo ona sika „na stojąco” (wysoko).

Używam już bezzapachowego żwirku zbrylającego. Spróbuję go jeszcze zmienić na inny, ale szczerze mówiąc, nie mam do tego wielkiego przekonania...

Sama kuweta stoi w miejscu, gdzie ma maksymalny spokój – jest w toalecie, z której rzadko korzystamy (bo mamy drugą na piętrze).

Przetłumaczony francuski
  • 12 komentarzy na temat 12

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post