Potrzebuję pomocy: Moja kotka gryzie sobie sutki?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dzień dobry,
Patrząc na zdjęcia, myślę, że faktycznie tylko wizyta u weterynarza pozwoli wyjaśnić tę zagadkę. U kotów występuje wiele różnych schorzeń skóry – często nie są one groźne, ale mimo wszystko wymagają leczenia. To, że kotka jest wysterylizowana, to bardzo dobra wiadomość i myślę, że ryzyko raka sutka jest w tym przypadku mało prawdopodobne.
DOBRY WIECZÓR
Jeśli ona się tak zachowuje, to na pewno coś jest nie tak i pewnie ją to swędzi albo coś jej dolega.
Dlaczego 300 zł za wizytę? Przecież konsultacja kosztuje około 150 zł, a maść to zależy, ale powiedziałabym, że jakieś 65 zł, więc skąd taka kwota?
MOŻESZ do niego zadzwonić i zapytać o radę – to nic nie kosztuje. Weterynarz powie Ci wtedy, czy musisz przyjechać do gabinetu. Jeśli jej nie przejdzie, to trzeba będzie się tam wybrać, zwłaszcza jeśli w jej otoczeniu nic się nie zmieniło.
Dobrze, że jest wysterylizowana, to pozwala uniknąć niektórych chorób.
Powodzenia, mam nadzieję, że jej przejdzie.
3 komentarzy na temat 3
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665