Przezroczysta, lepka wydzielina z odbytu mojego kota
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Dzień dobry. Moja kotka ma dokładnie takie same objawy. Dzisiaj jest w lecznicy pod kroplówką, to straszny stres. Jak się dzisiaj czują wasze koty?
Hej, czy Twój kot wyzdrowiał?! Mój ma dokładnie to samo, co miał Twój… (lepka wydzielina, nie je, cały czas śpi, nie rusza się). Nie wiem, co robić! Weterynarz nigdy czegoś takiego nie widział.
Dobrze Pan/Pani robi. :)
Ale zgadzam się z opiniami moich przedmówców – jeśli do poniedziałku nie będzie poprawy, trzeba będzie ponownie udać się do weterynarza.
Dużo sił i dziękuję za wieści. :)
W końcu udało mi się sprawić, że trochę zjadł i wypił... podałem mu ciepłą zupkę i całkiem mu smakowała. Pomyślałem, że to doda mu trochę sił i przynajmniej nie będzie miał pustego brzuszka.
Na Twoim miejscu, jeśli nie będzie poprawy, poszedłbym do innego weterynarza.
Pani weterynarz właśnie napisała do mnie maila. Twierdzi, że rozumie nasze zdezorientowanie tym, że wciąż nie ma konkretnej diagnozy... ale poza tym żadnych konkretnych odpowiedzi.
Dzień dobry,
To weterynarz go badał i widział ten płyn. Skąd my mielibyśmy wiedzieć o tym więcej niż on?
Może to robaki, ale i w tym przypadku weterynarz powinien o tym wiedzieć. Mam nadzieję, że zwierzak jest odrobaczony.
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665