Przezroczysta, lepka wydzielina z odbytu mojego kota

Mailyne97
Mailyne97 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór, przedwczoraj po dłuższym czasie zorientowaliśmy się, że nasz kotek kiepsko się czuje i jest strasznie zmęczony. Myśleliśmy, że to po prostu dlatego, że bardzo dużo wychodzi na dwór...

Wczoraj zauważyliśmy, że coś z niego wycieka... na początku byliśmy pewni, że to mocz...

Ale podczas wizyty u weterynarza wyszło na jaw, że ta przezroczysta, ciągnąca się ciecz wydostaje się z jego odbytu...

Miał 39,5 stopnia gorączki i prawie w ogóle nie chciał jeść.

Weterynarz zatrzymał go na jedną noc i odebraliśmy go dzisiaj, chociaż wcale nie jest jeszcze w pełni sił...

Czy macie pomysł, co to może być za płyn i jaka może być tego przyczyna? Spotkaliście się już kiedyś z czymś takim?

Z góry wielkie dzięki za wasze odpowiedzi.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

24 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • Mailyne97
    Zgłoś
    Dzisiaj znowu zaczął troszkę jeść, chociaż szału nie ma, i pije odrobinę... ale z tą obrzydliwą wydzieliną żadnej poprawy :/
    Przetłumaczony francuski
    Schtroumphy
    Schtroumphy Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć,

Jeśli ma biegunkę, to ta lepka ciecz to prawdopodobnie śluz, który się sączy.

Ale tak, mimo wszystko powinien jednak coś zjeść, a przynajmniej chociaż trochę się napić.

Przetłumaczony francuski
    Mailyne97
    Zgłoś

Dzień dobry, weterynarz sam do końca nie wie, co mu jest – "zdiagnozował" nieżyt żołądka i jelit, ale według mnie to zupełnie nie tłumaczy stanu, w jakim jest mój kotek...

Ciągle śpi, prawie w ogóle się nie rusza. Z odbytu wypływa mu taka lepka ciecz, a kiedy jej nie ma, to ma biegunkę.

Jeśli chodzi o kuwetę, jedzenie i picie, muszę go ciągle do tego zachęcać, bo sam w ogóle nie wykazuje inicjatywy.

Odkąd wrócił do domu, wciąż nic nie zjadł. Próbowałam karmy od weterynarza, mokrej karmy, nawet małego kawałeczka szynki, ale nic nie działa... A co do wody – jak go stawiam przed miską, to od wczoraj może ze dwa-trzy razy tylko liznął...

Przetłumaczony francuski
    M
    Myra Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Piszesz, że byłaś u weterynarza. To nie odpowiedział na Twoje pytania???
    Przetłumaczony francuski
  • 24 komentarzy na temat 24

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post