Wygląd brzucha 24h po porodzie
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Czy teraz już wszystko dobrze??????????
Mam ten sam problem, moja kotka okociła się wczoraj wieczorem, był tylko jeden kotek, a jej brzuch nadal jest powiększony. Mam czekać czy dzwonić do weta?
Cześć wszystkim, faktycznie spóźniłam się o jakieś 3 lata,
Potrzebowałam porady – moja kicia okociła się dziś rano, ma dwa śliczne maluszki i wszystko jest w porządku. Jedyna rzecz, która mnie martwi, to taka dosyć twarda kulka w dole jej brzuszka.
Przeczytałam wasze wiadomości itd., ale muszę się trochę uspokoić, zanim zdecyduję, czy dzwonić do weterynarza na ostry dyżur. Czytałam w waszych historiach, że poród może czasem trwać dłużej. Ale jak sprawdzić, czy z nią wszystko okej, skoro nie miauczy i nie wygląda, jakby cierpiała?
Dzięki wielkie za odpowiedzi
Podbijam temat
Nie potrafię pomóc, może ktoś inny z forumowiczów coś podpowie?
W przeciwnym razie konieczny będzie weterynarz... mam nadzieję, że wszystko u was w porządku.
Cześć
Moja kotka okociła się wczoraj, ale jej brzuch jest nadal duży. Czy to możliwe, że zostały tam jeszcze jakieś maluchy???
Miałem kiedyś miot kociąt, w którym dwa urodziły się ponad 24 godziny po pozostałej czwórce. Jeśli po obu stronach czuć jeszcze „kulki”, to całkiem możliwe, że kolejne maluchy są jeszcze w drodze.
Jak już cała ta gromadka będzie na świecie, brzuch zrobi się taki zupełnie wiotki^^
EDIT: Spóźniłem się o dwa dni z odpowiedzią, mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze albo że udało ci się skontaktować z weterynarzem.
20 komentarzy na temat 20
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665