Awaryjny żwirek

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim, mam do Was prośbę o małą poradę! W zeszłym tygodniu zamówiłam 40 litrów żwirku dla moich futrzaków, ale wciąż go nie dostałam, a w kuwecie jest już brudno i po prostu śmierdzi!!! Jak zamawiałam, to miałam jeszcze zapas na dwie zmiany, ale teraz już zupełnie nic nie zostało! Chciałabym to już wszystko wyrzucić, bo nie mam pojęcia, jak moje maluchy dają radę jeszcze tam wchodzić! Wiem, że najlepiej byłoby pójść i kupić małe opakowanie w sklepie, ale paczka ma być u mnie jutro, więc pomyślałam, że może na ten jeden dzień wyłożę dno kuwety gazetami albo ręcznikami papierowymi. Myślicie, że to będzie okej, czy macie może jakiś inny sposób na takie awaryjne sytuacje? \/p>

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś

Oki, dzięki, w takim razie wyłożę to ręcznikiem papierowym, bo to tylko na dzisiaj. Jutro powinnam już mieć dla nich żwirek, a przynajmniej mam taką nadzieję!! Dzięki.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Po sterylizacji naszych futrzaków nasza pani weterynarz doradziła nam, żeby wypełnić kuwetę ręcznikami papierowymi, by nie podrażnić świeżej jeszcze blizny. Wystarczyło wymieniać papier co wieczór, a kociaki bez problemu to wytrzymały przez tydzień! ^^
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Odradzam używanie gazet, bo tusz będzie się rozmazywał, a do tego jest toksyczny. Zamiast tego możesz wsypać trochę ziemi wymieszanej z czystym żwirkiem. Moje koty często załatwiają się na dworze, ale musisz liczyć się z tym, że ziemia o wiele gorzej i krócej zatrzymuje zapachy.
    Przetłumaczony francuski
  • 13 komentarzy na temat 13

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post