Chipie zjadła kabanosy... Pomocy!!
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć,
U Chipie wszystko w porządku, to bardzo miłe, że dopytujesz co u niej :)
Kiełbasa najwyraźniej w ogóle jej nie zaszkodziła i mała dalej nam tu bryka
Cześć!
No i jak tam miewa się Chipie?
Nic poważnego?
A, rozumiem, no to myślę, że nie masz się co martwić, to tylko mięso. Może będzie miał trochę luźniejszą kupę, ale poza tym nie powinno być żadnych problemów. Możesz oczywiście dopytać swojego weterynarza, ale myślę, że wszystko będzie w porządku :)
U mnie Maïa zjadła kiedyś to metalowe zakończenie razem ze sznurkiem, bo został na nich kawałek kiełbasy, ale w końcu to zwymiotowała, więc wszystko skończyło się dobrze.
Ok, wielkie dzięki!!
Nie, nie było tam żadnego metalu ani sznurka, tutaj wrzucam zdjęcie (pobrane z internetu):

Czyli nie było tego metalowego klipsa? Myślę, że możesz spokojnie poczekać, w końcu to samo mięso. Jeśli zjadła to wczoraj wieczorem albo w nocy, to pewnie dzisiaj to po prostu wydali. Nie martw się, to tylko mięso, nic jej nie będzie, skoro nie zjadła tego metalowego zakończenia.
Moja Maïa zjadła kiedyś ten metalowy klips razem ze sznurkiem, bo został na nim kawałek kiełbasy, ale na szczęście to zwymiotowała, więc wszystko skończyło się dobrze.
7 komentarzy na temat 7
- Jak skutecznie przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej
- 4 opakowania po 12 saszetek karmy Renal ROYAL CANIN