Dlaczego mocz moich kociąt nie ma żadnego zapachu!!!!

Leparrain41
Leparrain41 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim,

Mam dwie małe kotki, mają ledwie 2 miesiące i już dwa razy zdarzyło im się nasiusiać do łóżka. Dziwne jest jednak to, że ich mocz nie ma absolutnie żadnego zapachu. Czy możecie mi wyjaśnić, o co w tym chodzi? Z góry dziękuję za pomoc

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

5 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

No i jeszcze torba czystego prania... no, teraz to już nie! 🤧

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Jeśli wolisz, jak śmierdzi, to mam kota, którego chętnie Ci przedstawię! I mogę Ci nawet oddać torbę z Decathlonu, którą sobie upatrzył!!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Siku małego kotka, kocurka czy kotki, zazwyczaj nie śmierdzi, ale jeśli wejdzie mu to w nawyk, to będzie tak robić dalej...
    Przetłumaczony francuski
    L
    Lenaz Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć! Potwierdzam, moja kicia, która ma już prawie rok, nigdy nie miała moczu o bardzo silnym zapachu. Właściwie to nigdy nie czułam żadnego konkretnego zapachu, kiedy sika, za to jak zrobi kupkę... 😉

Przetłumaczony francuski
    Schtroumphy
    Schtroumphy Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Zapach moczu samic jest mniej intensywny niż u samców. :) Młody wiek też pewnie ma na to wpływ.

Uważajcie tylko, żeby nie przyzwyczaiła się do brudzenia w domu.

Przetłumaczony francuski
  • 5 komentarzy na temat 5

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post