Dlaczego ona liże wszystko, co popadnie?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Szczerze mówiąc, nie potrafię wam odpowiedzieć, więc zostawię to innym, na wypadek gdyby wiedzieli.
Od marca nie mam pracy, więc może zauważam to dopiero teraz, bo częściej bywam w domu.
Albo po prostu trochę jej się już miesza w głowie (w końcu ma już 14 i pół roku :) )
Już to dzisiaj załatwiłam, ale zawsze warto poznać jak najwięcej opinii 🙂
Według asystentki u weterynarza, z którą rozmawiałam przez telefon, to nic niepokojącego; ona po prostu liże przedmioty, na których czuć mój zapach, więc bardziej chodzi jej o mnie niż o samą rzecz (i to prawda, bo jak tylko widzi kawałek odsłoniętej skóry, to od razu dostaję liza tym jej szorstkim językiem – ale to akurat robi od zawsze 😁 )
No cóż, gdzieś czytałam, że lizanie materiałów może być oznaką jakichś niedoborów, więc nie bardzo wiem, co Ci doradzić. Może po prostu zadzwoń do weterynarza, żeby zapytać, co o tym sądzi :)
Faktycznie, robi to dopiero od kilku miesięcy (ma teraz 14 i pół roku).
8 komentarzy na temat 8