Dziwne odgłosy
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Haha, jasne, ja też uwielbiam filmiki z kotami!
Tak, oliwa z oliwek może pomóc, ale nie podawaj jej też za dużo.
To nawet nie wszystko, co chciałam napisać! Wspomniałam, że totalnie się rozpływam – i tak uwielbiam filmiki z kotami, ale ten jest po prostu przeuroczy!
A niżej dodałam jeszcze w nawiasie:
(dodałam mojej małą łyżeczkę oliwy z oliwek do karmy, może to jej chociaż trochę ulży)
Przepiękna! <3 Ale słodka, i tak mam słabość do filmików z kotami, a ona to już w ogóle... :)
(Dodałam jej łyżeczkę oliwy z oliwek do karmy, może to jej chwilowo ulży z tymi kłaczkami...)
Oj tak, potwierdzam: https://www.youtube.com/watch?v=CFrKVYAtx2w&feature=youtu.be
Ojej, na razie wolę nawet o tym nie myśleć, mam nadzieję, że to tylko przez te kłaczki...!
A czesanie kota to w ogóle jest taka frajda! Czasem tak to uwielbiają, że nawet nie trzeba ruszać ręką – wystarczy trzymać szczotkę, a kot sam się o nią ociera!
Jasne! Dzięki za wskazówkę :) Na pewno zajrzę tam jutro bez dwóch zdań.
No tak, to prawda, że ona tak reaguje na każde zamknięte drzwi, mam nadzieję, że mimo wszystko się do tego przyzwyczai...
Dzięki wielkie za te wszystkie informacje, zawsze można na Ciebie liczyć i Twoje dobre rady!
Tak, haha, chodziło mi o coś uspokajającego w sensie antydepresyjnym (trochę się martwię, bo to kotka, która wcześniej żyła na zewnątrz, polowała na myszy itd. i teraz już wie, że drzwi wejściowe prowadzą „na dwór”, więc regularnie pod nimi miauczy).
Zajrzę do apteki, a sklep zoologiczny to u mnie ostateczność.
Ostatnie krótkie pytanko: jaką markę mokrej karmy polecacie?