Guzek na dolnej wardze u kota

Eldrew
Eldrew Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Na wstępie: jutro z samego rana dzwonię do weterynarza, żeby spróbować się z nim umówić i pokazać mu kota.

Wróciłam dzisiaj z wyjazdu weekendowego i zastałam mojego kota ze spuchniętą dolną wargą...

Mimo to normalnie je i mizia się tak jak zwykle...

Co mogę zrobić, zanim trafię do weterynarza?

I co to może być?

Strasznie się tym martwię 😖

Mój mały Loulou ma 5 lat i nigdy wcześniej mu się to nie zdarzyło. Ma nawracające infekcje dróg moczowych, które bardzo się uspokoiły po przejściu na odpowiednio dobraną karmę.

Dzięki

Guzek na dolnej wardze u kota

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

4 odpowiedzi
Sortuj według:
  • S
    Sann Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Cześć, mój kot miał to samo, od razu poszliśmy do weterynarza. To ZIARNINIAK... niby samo w sobie nie jest to groźne, ale i tak trzeba to pokazać lekarzowi. Mój dostał zastrzyk ze sterydu o przedłużonym działaniu i dzisiaj praktycznie nie ma już po tym śladu. Takie coś bierze się albo ze stresu, albo z alergii, a tak czy siak, może go to przecież boleć?? Dlatego koniecznie wybierz się do weterynarza.
    Przetłumaczony francuski
    Annelaure
    Annelaure Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć,

Możecie dać znać, co powiedział Wam weterynarz? Mój kot ma to samo od 3-4 dni.

Dzięki

Przetłumaczony francuski
    ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś
    Dzień dobry, Niestety do czasu wizyty u weterynarza niewiele można zrobić. Jeśli Twój pupil ma trudności z jedzeniem suchej karmy, możesz ją namoczyć albo podać mu mokrą karmę. Jeżeli zwierzak nie jest osowiały i normalnie je, nie jest to nagły przypadek zagrażający życiu. Obserwuj go uważnie, a gdyby jego stan się pogorszył, nie wahaj się skontaktować z lekarzem weterynarii jeszcze przed jutrem. Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam. Mazarine
    Przetłumaczony francuski
  • 4 komentarzy na temat 4

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post