Jak długo małe kotki mogą wytrzymać bez jedzenia?
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Zanaya wcale Cię nie zaatakowała, to Ty się teraz niepotrzebnie unosisz. Nie znamy Twojej sytuacji, stąd to pytanie, ale umówmy się – wysterylizowanie kotki to absolutne minimum, jeśli wychodzi na zewnątrz. To nie jest żadne ocenianie, tylko zwykła logika, no ale mniejsza z tym.
Tak jak pisała Zanaya – znajdź swoją kotkę i szykuj butelkę, bo jeśli ona znowu zostawi maluchy same, musisz zadbać o ich przetrwanie, skoro już są na świecie. A potem koniecznie ją wysterylizuj.
Słuchajcie, wyluzujcie trochę. Koty mają zadaszenie, a moja kotka nigdy nie miała kuwety i po prostu żyje na zewnątrz. Zaznaczam, że to ja sprzątam po niej te wszystkie gówna wszędzie, a nie inni, więc nie mogę jej tak po prostu wziąć do środka! Nie jestem nieodpowiedzialna, przecież właśnie dlatego dopytuję i szukam informacji!!! Debilką też nie jestem. I co ja mam niby zrobić? Przecież nie zmuszę osoby, u której mieszkam, żeby sprzątała po moim kocie, no nie?! No właśnie, więc przestańcie mnie już tak krytykować i gadać, jak nic nie wiecie. Zwłaszcza że ona wchodzi do domu tylko w ciągu dnia, bo mała się jej boi i ma na nią alergię!!!!
12 komentarzy na temat 12