Jak długo małe kotki mogą wytrzymać bez jedzenia?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór,

Bardzo się martwię, bo moja kotka wyszła gdzieś wczesnym wieczorem i nie wiem, gdzie jest, a ma trzy małe kotki urodzone 21 lipca. Mają więc dopiero 14 dni. Ponieważ nie mam drzwiczek dla kota, musiałam włożyć je do dużej torby wyłożonej w środku bardzo ciepłym swetrem i ręcznikiem, żeby nie zmarzły na zewnątrz, i położyłam je obok jej miski. Chciałabym zapytać, jak długo takie maluchy mogą zostać bez jedzenia? Boję się, że mama nie wróci do nich przez całą noc. Czy ja się po prostu za bardzo martwię, czy faktycznie jest się czym przejmować?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

12 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • C
    Caroline-eg Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Zanaya wcale Cię nie zaatakowała, to Ty się teraz niepotrzebnie unosisz. Nie znamy Twojej sytuacji, stąd to pytanie, ale umówmy się – wysterylizowanie kotki to absolutne minimum, jeśli wychodzi na zewnątrz. To nie jest żadne ocenianie, tylko zwykła logika, no ale mniejsza z tym.

Tak jak pisała Zanaya – znajdź swoją kotkę i szykuj butelkę, bo jeśli ona znowu zostawi maluchy same, musisz zadbać o ich przetrwanie, skoro już są na świecie. A potem koniecznie ją wysterylizuj.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Słuchajcie, wyluzujcie trochę. Koty mają zadaszenie, a moja kotka nigdy nie miała kuwety i po prostu żyje na zewnątrz. Zaznaczam, że to ja sprzątam po niej te wszystkie gówna wszędzie, a nie inni, więc nie mogę jej tak po prostu wziąć do środka! Nie jestem nieodpowiedzialna, przecież właśnie dlatego dopytuję i szukam informacji!!! Debilką też nie jestem. I co ja mam niby zrobić? Przecież nie zmuszę osoby, u której mieszkam, żeby sprzątała po moim kocie, no nie?! No właśnie, więc przestańcie mnie już tak krytykować i gadać, jak nic nie wiecie. Zwłaszcza że ona wchodzi do domu tylko w ciągu dnia, bo mała się jej boi i ma na nią alergię!!!!

Przetłumaczony francuski
  • 12 komentarzy na temat 12

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post