Jak reagują wasze koty, gdy gwiżdżecie?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Właśnie zauważyłam, że kiedy gwiżdżę, mój kiciuś od razu do mnie przybiega, miauczy i mruczy. Czy to znaczy, że mu się to podoba?

Jak reagują wasze koty, gdy gwiżdżecie?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

13 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś
    Ostatnio jak był u mnie hydraulik, to mój Gipsy łaził za nim krok w krok! lol jest mega towarzyski! Za to moi znajomi mają kota, który jak tylko zobaczy kogoś obcego, to od razu gdzieś znika i tyle go widzieli!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Tak, to już i tak nieźle ;) Moje gapią się na każdego, kto przechodzi przez drzwi, jakby to był jakiś potencjalny seryjny morderca kotów!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    W sumie nie wiem, nawet o tym nie pomyślałam. To mój pierwszy kot, więc nie bardzo się orientuję, jak to wszystko wygląda, ale się nad tym zastanowię ;) U mnie jest tak samo – ugniata łapkami tylko mnie, ale przytula się też do mojego chłopaka. Za to do innych osób już nie, najwyżej wejdzie im na kolana i to tyle (to i tak już coś ;) ).
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

U mnie w porządku, mamy bramkę na schodach i całe szczęście zawsze jest zamknięta!!! Dobrze, że mój szybko biega i zdołał go złapać!! :) Nie wiem, czy to tylko domena rasy chartreux, ale mam wrażenie, że momentami mają niezłe charakterki!!! lol

Sevv, Twój też jest przepiękny, wydaje mi się, że są do siebie bardzo podobni.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    dzięki :) u mnie ostatnio jak tylko otworzyłem drzwi, to mi zwiał!! ale się strachu najadłem, w dodatku on jest mega szybki!! całe szczęście, że mieszkam w bloku na 3. piętrze!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    No ja to akurat nie umiem gwizdać, lol. Ale to fakt, że to musi być mega praktyczne, żeby go znaleźć. Na pewno by mi się to przydało w ten dzień, kiedy myślałam, że mały Gatsby zwiał na klatkę schodową. Wołałam go w totalnej panice, a Jaśnie Pan siedział sobie spokojnie w środku! XD Twój Gipsy jest naprawdę przeuroczy :)
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

U mojej to samo, jak zagwiżdżę, to przybiega pędem!

Przetłumaczony francuski
    Emilie03
    Emilie03 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Mój kot też tak robi.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No, to zabawne! Przynajmniej teraz, jak nie będę wiedzieć, gdzie on jest, wystarczy, że zagwizdam! :)

Przetłumaczony francuski
    Natiwe
    Natiwe Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Zauważyłem to u Lany – kiedy gwizdałem, zawsze przybiegała mi do nóg (jakby chciała powiedzieć: „jestem!” :D). To zabawne, że tak reagują na zwykłe gwizdnięcie, ale nigdy nie dowiedziałem się, dlaczego właściwie wywoływało to u niej taką reakcję ^^.

Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 13

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post