Kociak – nitka wystająca z pupy...

M
Mymyb Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim,

Mam mały problem z moim kociakiem...

Z pupy wystaje mu nitka...

Oczywiście nie daje mi tam zajrzeć, a ja nie chcę zrobić mu krzywdy, więc zastanawiam się, czy w ogóle powinnam to dotykać. Ale ta nitka mocno wystaje i boję się, że gdzieś nią zahaczy...

Mam dzisiaj wizytę u weterynarza, więc na pewno o tym wspomnę. Nie wiem, czy do tego czasu coś się wyjaśni. Ale teraz czuję, że strasznie od niego śmierdzi (tak właśnie odkryłam tę nitkę – myślałam, że wdepnął w kupę i się pobrudził, ale nie!)

Czy ktoś wie, co najlepiej zrobić w takiej sytuacji?

Z góry dziękuję!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

19 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Trochę długi ten robak

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś
    Wszystko u niego dobrze! Wychodzi! Pod żadnym pozorem nie wolno za to ciągnąć – trzeba po prostu odcinać to, co wystaje, ale nie za blisko odbytu. Biedaczek, jest strasznie zmęczony i dużo śpi, ale na pewno dojdzie do siebie! Gdyby zaczął wymiotować, to koniecznie znowu do weterynarza – warto o tym pamiętać, gdyby waszemu kotu też się to kiedyś przytrafiło. Jest zupełnie zdrowy. :)
    Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś
    Dzięki, to super miłe! Będę dawać znać na bieżąco.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    :O :'( Miauczy i tak się do mnie tuli, że aż serce się kraje. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, mamy wizytę u weterynarza za około 1h15. Super! Daj koniecznie znać, co po wizycie! Przy odrobinie szczęścia niedługo poczuje ulgę i przestanie się tak męczyć!
    Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

:O :'(

Miauczy i cały czas się do mnie klei, wygląda tak biednie.

Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, umówiłem go do weterynarza za około godzinę i piętnaście minut.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

No tak, liże to co parę sekund... ta nitka oczywiście nie jest zbyt czysta, więc od mojego kociaka czuć kupkę już z daleka... biedactwo!

No właśnie, biedny maluch, widać, że strasznie mu to przeszkadza! Trzeba uważać, żeby w końcu tego nie wyrwał...

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

Tak, liże to co kilka sekund... ta nitka oczywiście nie jest zbyt czysta, więc od mojego kotka czuć kupę z daleka... biedny maluch!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Według mnie nie ma na to szans, inaczej wyszłoby to razem z kupą. Myślę, że utknęło. Pod żadnym pozorem tego nie ciągnij i poczekaj na weterynarza, żeby to wyciągnął. Czy on często liże się w tamtym miejscu?
    Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś
    Okej, dzięki! Wybiorę się do weterynarza jeszcze dzisiaj!
    Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś
    Żadnej operacji... jestem prawie pewna, że gdzieś to zjadł, nie wiem tylko gdzie... ma dopiero dwa miesiące, mam go od niedawna, więc może zjadł to nawet jeszcze zanim go wzięłam. A jeśli nie, to pewnie zaraz po tym, jak się u mnie pojawił. Zastanawiam się przede wszystkim, czy to samo wyjdzie, czy weterynarz musi się tym zająć, czy może pod żadnym pozorem mam tego nie ruszać... itd.
    Przetłumaczony francuski
  • 10 komentarzy na temat 19

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post