Kociak – nitka wystająca z pupy...
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
No dobra, czyli to po prostu nitka, której nie strawił. Nie panikuj, chyba że w środku jest coś twardego – w takim przypadku pozwól weterynarzowi to wyciągnąć. W przeciwnym razie trzeba mieć absolutną pewność, że nic tej nitki nie blokuje...
Próbował ją wyciągnąć, więc na podłodze przed kuwetą było pełno śladów kupy i cały czas liże tę wystającą nitkę... jak tylko próbuję na nią zerknąć... wpada w panikę, więc nie udało mi się zrobić zdjęcia.
Miał ostatnio jakąś operację?
Musiał po prostu jakąś zjeść i teraz tamtędy wychodzi, mój kot też nie może się oprzeć, żeby czegoś nie pogryźć..
To też naprawdę wychodzi z odbytu...
To naprawdę jakaś nitka... czarna i z supełkiem... nie mam pojęcia, skąd się wzięła, bo bardzo uważam, żeby nie zostawiać nic na wierzchu. :( Musiał ją gdzieś znaleźć, może pod łóżkiem... sama już nie wiem. Wygląda to jak nitka od metki przy czymś, co się kupuje.
Próbował ją wyciągnąć, więc przed kuwetą na podłodze zostało mnóstwo śladów kupy. Cały czas to liże (tę wystającą nitkę)... a jak tylko próbuję tam zajrzeć, to on wpada w panikę, więc nie udało mi się zrobić zdjęcia.
***** jest dość mały i cienki, a to zdjęcie to po prostu duże zbliżenie.

Zresztą nie chcę tu robić wykładów z biologii, to zdjęcie po prostu lepiej to oddaje.
To albo robak, albo po prostu jego siusiak... mi też się zdarzyło to kiedyś pomylić...
Robak

Siusiak

Jakaś nitka...
Mnie to wygląda przede wszystkim na robaka.
Albo po prostu zjadł trochę wełny. Zostawiasz ją czasem na wierzchu? Bawi się nią?
Jakieś fotki? x
19 komentarzy na temat 19
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665