Kociak – nitka wystająca z pupy...

M
Mymyb Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim,

Mam mały problem z moim kociakiem...

Z pupy wystaje mu nitka...

Oczywiście nie daje mi tam zajrzeć, a ja nie chcę zrobić mu krzywdy, więc zastanawiam się, czy w ogóle powinnam to dotykać. Ale ta nitka mocno wystaje i boję się, że gdzieś nią zahaczy...

Mam dzisiaj wizytę u weterynarza, więc na pewno o tym wspomnę. Nie wiem, czy do tego czasu coś się wyjaśni. Ale teraz czuję, że strasznie od niego śmierdzi (tak właśnie odkryłam tę nitkę – myślałam, że wdepnął w kupę i się pobrudził, ale nie!)

Czy ktoś wie, co najlepiej zrobić w takiej sytuacji?

Z góry dziękuję!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

19 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

To też naprawdę wychodzi z odbytu...

No dobra, czyli to po prostu nitka, której nie strawił. Nie panikuj, chyba że w środku jest coś twardego – w takim przypadku pozwól weterynarzowi to wyciągnąć. W przeciwnym razie trzeba mieć absolutną pewność, że nic tej nitki nie blokuje...

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To naprawdę jest nitka... czarna z supełkiem... nie wiem, skąd się wzięła, uważałam, żeby nie zostawiać żadnych nitek na wierzchu. :( Musiał ją gdzieś znaleźć, może pod łóżkiem... sama nie wiem. Wygląda jak nitka od metki przy czymś, co mogliśmy kupić.

Próbował ją wyciągnąć, więc na podłodze przed kuwetą było pełno śladów kupy i cały czas liże tę wystającą nitkę... jak tylko próbuję na nią zerknąć... wpada w panikę, więc nie udało mi się zrobić zdjęcia.

Miał ostatnio jakąś operację?

Musiał po prostu jakąś zjeść i teraz tamtędy wychodzi, mój kot też nie może się oprzeć, żeby czegoś nie pogryźć..

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

To też naprawdę wychodzi z odbytu...

Przetłumaczony francuski
    M
    Zgłoś

To naprawdę jakaś nitka... czarna i z supełkiem... nie mam pojęcia, skąd się wzięła, bo bardzo uważam, żeby nie zostawiać nic na wierzchu. :( Musiał ją gdzieś znaleźć, może pod łóżkiem... sama już nie wiem. Wygląda to jak nitka od metki przy czymś, co się kupuje.

Próbował ją wyciągnąć, więc przed kuwetą na podłodze zostało mnóstwo śladów kupy. Cały czas to liże (tę wystającą nitkę)... a jak tylko próbuję tam zajrzeć, to on wpada w panikę, więc nie udało mi się zrobić zdjęcia.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

***** jest dość mały i cienki, a to zdjęcie to po prostu duże zbliżenie.

Zresztą nie chcę tu robić wykładów z biologii, to zdjęcie po prostu lepiej to oddaje.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Mnie też się to zdarzyło...
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

To albo robak, albo po prostu jego siusiak... mi też się zdarzyło to kiedyś pomylić...

Robak

Siusiak

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Jakaś nitka...

Mnie to wygląda przede wszystkim na robaka.

Albo po prostu zjadł trochę wełny. Zostawiasz ją czasem na wierzchu? Bawi się nią?

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Jakieś fotki? x

Przetłumaczony francuski
  • 19 komentarzy na temat 19

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post