Kot ssie swoją łapkę

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

moja roczna kotka ssie swoją łapkę (zawsze tę samą)

i trochę się martwię, bo rani sobie tę łapkę.

odpiszcie mi szybko!!!!!!!!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

4 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś
    Wątpię, żeby była za wcześnie odstawiona od matki, bo najwyraźniej jej mama już właściwie przestała się nią zajmować.
    Przetłumaczony francuski
    Flashback
    Flashback Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Moja też ssie swój ogon i jest to związane ze stresem.

Spróbuj zrozumieć, co ją trapi – czy zmieniło się coś ostatnio w jej otoczeniu albo trybie życia? Może coś ją boli? A może została za wcześnie odstawiona od matki albo był problem z oddzieleniem jej od niej?🤷

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Koty, które „ssią”, mogły też zostać po prostu zbyt wcześnie odstawione od matki.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Dzień dobry, Niestety nie jesteśmy weterynarzami ani jasnowidzami – jeśli chcesz uzyskać trafną diagnozę, musisz skontaktować się ze swoim weterynarzem. W międzyczasie najlepiej sprawdź, czy nic nie utknęło jej między opuszkami, czy nie ma tam kleszcza, drzazgi albo jakichś strupków, które mogłyby ją swędzieć... Może to być też na przykład wynik stresu.
    Przetłumaczony francuski
  • 4 komentarzy na temat 4

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post