Maść do oczu dla kociaka
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Nie jestem agresywna, ale kiedy ktoś sugeruje, że się kłamie, to normalne, że nie przyjmuje się tego z uśmiechem. Niemniej jednak dziękuję za poświęcenie czasu na odpowiedź, miłego wieczoru.
Hej ponownie,
Wydaje mi się, że jesteś dość agresywna, a my staramy się tylko Ci pomóc. To prawda, weterynarze często przepisują ludzkie leki. Jeśli chodzi o przebarwienia sierści pod oczami Twojego kota, tylko ustąpienie łzawienia może je powstrzymać. To jedynie kwestia estetyczna, która nie ma żadnych konsekwencji zdrowotnych.
PS: Link nie działa
Dobry wieczór
Jeśli chodzi o odpowiedź dla « Lyzzza », to tak jak pisałam wcześniej – TO WETERYNARZ MU TO PRZEPISAŁ!!! Naprawdę przestańcie ciągle kwestionować to, co ludzie piszą, to jest niesamowite! I tak, przepisał mu maść przeznaczoną dla ludzi! Mieszkam w Algierii i niestety leki dla kotów nie są tu zbyt powszechne ani dostępne, więc weterynarze najczęściej leczą lekami dla ludzi! On jest lekarzem i też wie, co robi!!
Co do tego zżółknięcia, to tak, trwa to już od dłuższego czasu! Kiciuś był bezdomny, przygarnęłam go nieco ponad miesiąc temu. Zabrałam go wtedy do weta, który zdiagnozował problemy z oddychaniem, podał mu antybiotyki w zastrzykach i kazał tylko często przemywać oczy solą fizjologiczną.
W zeszłym tygodniu zmieniłam weterynarza, bo nie widziałam żadnej poprawy. Ten zdiagnozował lekkie przeziębienie, przepisał antybiotyki i maść do oczu! Mam go od miesiąca, więc od miesiąca łzawią mu oczy, a nie wiadomo, jak długo trwało to wcześniej, gdy był jeszcze na ulicy.
Stąd to zżółknięcie.
Kiri ma około 3 miesięcy.
Na szczepienie weterynarz umówił mnie na sobotę! Powiedział, że mały musi wyzdrowieć z przeziębienia, zanim będzie można go zaszczepić.
Dobry wieczór,
Trudno polizać sobie oczy... Powiedzmy, że pewnie przeciera łapką kącik oka, a potem ją liże. Chodzi o to, żeby nałożyć maść rzeczywiście do środka. Zazwyczaj takie produkty są dokładnie testowane przed wprowadzeniem na rynek, ale najważniejsze jest to, żeby preparat trafił prosto do oka, a nie do pyszczka.
8 komentarzy na temat 8
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665