Mata chłodząca dla kotów
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć! Szczerze mówiąc, w zeszłym roku kupiłam dwa rodzaje, ale oba są materiałowe, więc moja kicia ich nie drapie. Pierwszy jest dość gruby, ale mała w ogóle nie chce na nim leżeć i moim zdaniem kompletnie się nie sprawdza. Drugi jest z lżejszej tkaniny, z takimi jakby otworkami – z tego korzysta od czasu do czasu. Czuć od niego trochę chłodu, ale to uczucie szybko znika. Nie jestem pewna, czy to faktycznie ją chłodzi, ale na pewno jest tam jej chłodniej niż w legowisku czy na kocykach.
Dobry wieczór,
Nie testowałam tego jeszcze, ale bardzo podoba mi się ten pomysł!
Podczas największych upałów moczę im ręcznik kąpielowy w zimnej wodzie (musi być naprawdę mocno mokry) i zostawiam im go na podłodze. Codziennie wymieniam też wodę w fontannie, żeby była świeża, i czasem wrzucam do niej jedną czy dwie kostki lodu (bardziej dla zabawy niż z innego powodu, bo lubią się nimi bawić). Zazwyczaj kładą się też gdzieś niedaleko wiatraka.
4 komentarzy na temat 4
- Natychmiastowy powrót ukochanej osoby. Tel: +22990556895
- Szybki powrót uczuć w 24h. Tel: +229 91752665