Mój kot śpi na podłodze, czy to normalne?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Hej,

Od jakiegoś czasu mój 11-miesięczny kot śpi na podłodze. Czy to normalne? Czasami mam wrażenie, że mój kot to krzyżówka z psem... hihihi

Dzięki

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

6 odpowiedzi
Sortuj według:
  • ?
    Zgłoś

Okej, super, dzięki wielkie za wszystkie wasze odpowiedzi! :-D No nie wiem, mój pierwszy kot nigdy tak naprawdę nie spał na podłodze... :-P Spał na kanapie nawet wtedy, gdy było bardzo gorąco.

Przetłumaczony francuski
    Mamie-Persan
    Mamie-persan Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Ostatnio Théo też często śpi na podłodze, tuż przy otwartych drzwiach tarasowych. Nie ma żadnego niebezpieczeństwa, bo taras jest osiatkowany.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Kot śpi wszędzie, moje też często kładą się po prostu na podłodze.

Hahaha Pinks :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    U mnie to samo, moje śpią na podłodze po kątach, całe pokulone. Często wyglądają tak biednie, że normalnie aż chciałoby się im rzucić grosik, taka z nich bieda!!!!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Dokładnie, skoro robi się coraz cieplej, koty wolą chłód kafelków zamiast foteli czy legowisk, w których jest im za gorąco! Moja też teraz uwielbia kłaść się po prostu na podłodze!
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Hej! Tak, to zupełnie normalne, że twój kocur śpi na podłodze. Może po prostu szukać chłodu albo po prostu innego miejsca do odpoczynku. Moje śpią dosłownie wszędzie, a jak już kładą się na ziemi, to zazwyczaj w samym przejściu ^^ A dlaczego cię to zastanawia?
    Przetłumaczony francuski
  • 6 komentarzy na temat 6

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post