Mój kot zjadł ostrego stripsa

S
Sandrananas Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć,

Wracałem dzisiaj nad ranem z imprezy, zamówiłem sobie jedzenie przez Uber Eats i w końcu padłem na kanapie.

Musiało mnie odciąć na jakieś dwie godzinki, a kiedy się obudziłem, zauważyłem, że mój kot zjadł jednego z moich ostrych stripsów.

Zjadł go w całości i strasznie się martwię, bo on ma bardzo wrażliwy żołądek – w przeszłości był już hospitalizowany przez kilka dni u weterynarza z powodu problemów żołądkowo-jelitowych...

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

5 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Loulou78
    Loulou78 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć!

Twojego kotka pewnie boli brzuszek.

Może warto byłoby zabrać go do weterynarza! 🙂

Przetłumaczony francuski
    ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś

Dzień dobry,

Dobre wieści dla Twojego zwierzaka! Pamiętaj, aby zachęcać go do picia większej ilości wody niż zwykle, żeby zapobiec odwodnieniu przy biegunce.

Miłego dnia,

Pozdrawiam,

Quitterie

Przetłumaczony francuski
    S
    Sandrananas Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

No to krótkie wieści: już wieczorem mój kotek dostał biegunki ze śluzem i wyglądało na to, że trochę boli go brzuszek 🤧

Nie panikowałam od razu, bo w sumie się tego spodziewałam – już wcześniej mu się to zdarzało. Wolałam poczekać do rana i zobaczyć, czy objawy się nie nasilą, zanim zacznę działać.

Następnego dnia było już lepiej, kupka wciąż była dość miękka, ale to już nie była biegunka

A dzisiaj wszystko już prawie wróciło do normy!

Przetłumaczony francuski
    ProvetoJuniorConseil
    Provetojuniorconseil Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Potwierdzony ekspert
    Zgłoś

Dzień dobry,

Przyprawy nie są zalecane w diecie kota. Nie dostarczają one żadnych potrzebnych mu składników odżywczych, a mogą wywołać problemy żołądkowe, takie jak biegunka, wymioty czy bóle brzucha. Istnieje również związane z tym ryzyko odwodnienia. Jeśli zauważysz takie objawy, ważne jest, aby udać się do weterynarza, który pomoże Twojemu zwierzakowi – szczególnie jeśli Twój pupil ma już wrażliwy układ pokarmowy.

Pozdrawiam serdecznie,

Quitterie

Przetłumaczony francuski
    Francesca83
    Francesca83 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Na Twoim miejscu od razu poszedłbym do weterynarza, żeby upewnić się, że wszystko z nim w porządku!
    Przetłumaczony francuski
  • 5 komentarzy na temat 5

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post