Mój kot zjadł ostrego stripsa
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Cześć!
Twojego kotka pewnie boli brzuszek.
Może warto byłoby zabrać go do weterynarza! 🙂
Dzień dobry,
Dobre wieści dla Twojego zwierzaka! Pamiętaj, aby zachęcać go do picia większej ilości wody niż zwykle, żeby zapobiec odwodnieniu przy biegunce.
Miłego dnia,
Pozdrawiam,
Quitterie
No to krótkie wieści: już wieczorem mój kotek dostał biegunki ze śluzem i wyglądało na to, że trochę boli go brzuszek 🤧
Nie panikowałam od razu, bo w sumie się tego spodziewałam – już wcześniej mu się to zdarzało. Wolałam poczekać do rana i zobaczyć, czy objawy się nie nasilą, zanim zacznę działać.
Następnego dnia było już lepiej, kupka wciąż była dość miękka, ale to już nie była biegunka
A dzisiaj wszystko już prawie wróciło do normy!
Dzień dobry,
Przyprawy nie są zalecane w diecie kota. Nie dostarczają one żadnych potrzebnych mu składników odżywczych, a mogą wywołać problemy żołądkowe, takie jak biegunka, wymioty czy bóle brzucha. Istnieje również związane z tym ryzyko odwodnienia. Jeśli zauważysz takie objawy, ważne jest, aby udać się do weterynarza, który pomoże Twojemu zwierzakowi – szczególnie jeśli Twój pupil ma już wrażliwy układ pokarmowy.
Pozdrawiam serdecznie,
Quitterie
5 komentarzy na temat 5