Mój kotek czeka na nasz powrót, żeby pójść do kuwety..

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim!

Mój 8-miesięczny kocurek czeka, aż wrócimy z pracy, żeby załatwić swoje potrzeby w kuwecie. To super, że jest czysty i nie mamy z tym żadnego problemu, ale zastanawiam się, dlaczego on tak robi? Czy Wam też się to kiedyś zdarzyło?

Z góry dzięki za odpowiedzi!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

4 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Teemteem
    Teemteem Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dobry wieczór, O ile nie używasz żwirku zbrylającego, to skąd wiesz, że on się wstrzymuje przez cały dzień???? Z drugiej strony faktycznie, tak jak było wspomniane wyżej, koty tak bardzo cieszą się na nasz widok, że od razu biegną „zrobić miejsce” – po prostu sprawia im to ulgę i są wtedy zadowolone. Zazwyczaj jednak najpierw jedzą i piją, a dopiero potem idą prosto do kuwety. Spróbuj rano – jeśli dajesz mu mokrą karmę lub coś innego, to jak tylko skończy, wsadź go do kuwety. Tak samo po tym, jak napije się wody. Gdy tylko widzisz, że coś zjadł lub wypił: hop, do kuwety. Dzięki temu nie będzie tak długo zwlekał z załatwieniem się. Chociaż bardzo mnie dziwi, żeby nie robił nic przez ponad osiem godzin z rzędu.
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Aha, no tak, dziwne są lol, ale i tak wytrzymuje cały dzień!!

Przetłumaczony francuski
    Aurore Boréale
    Aurore boréale Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Dzień dobry,

Możliwe, że kot kojarzy Twój powrót z jedzeniem i dlatego się załatwia, żeby zrobić sobie miejsce. Moja kicia robi tak często rano, kiedy wstaję.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    U mojej często się zdarza, że idzie do kuwety zaraz po powitalnych przytulaskach, ale myślę, że zagląda tam też wcześniej. Wydaje mi się, że to jej sposób na uspokojenie się i odstresowanie: uff, mama wróciła.
    Przetłumaczony francuski
  • 4 komentarzy na temat 4

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post