Przetłumaczony francuski
Mój kotek ssie nasze ręce
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
Chcesz zabrać udział w dyskusji?
14 odpowiedzi
Sortuj według:
Dzięki wszystkim.
Shadow był karmiony butelką, bo został znaleziony na ulicy sam z siostrą. Ona niestety nie przeżyła, bo była zbyt mała i słabiutka. Pierwsze miesiące spędził w domu tymczasowym, aż do czasu odstawienia, a potem wrócił do schroniska.
Nie mam problemu z tym, żeby mu na to pozwalać, kiedy przychodzi wieczorem, ale on wraca też około 4-5 rano. Liże mnie po twarzy, szuka mojej dłoni i zaczyna ciumkać albo palec, albo wierzch ręki.
Jak myślicie, czy jest szansa, że mu to z czasem przejdzie?
Przetłumaczony francuski
Cześć, mój kot też ciągle ssie ten sam kocyk i przy tym go „ugniata”. Faktycznie powiedziano mi, że to dlatego, że został zbyt wcześnie zabrany od matki. Weterynarz mówi, że nie ma w tym nic groźnego i trzeba mu po prostu na to pozwolić.
Przetłumaczony francuski
Hej, myślę tak samo jak Mathieu, on po prostu chce jeszcze ssać mamę. Koty często tak robią, nawet jak są już dorosłe ^^

Przetłumaczony francuski
Może został za wcześnie odstawiony od mamy, co?
Czy został mu ten odruch ssania?
Przetłumaczony francuski
14 komentarzy na temat 14
Te tematy mogą cię zainteresować
Dowiedz się więcej