Mój kotek ssie nasze ręce

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór wszystkim,

Od nieco ponad tygodnia mamy w domu nowego domownika: to Shadow, ma 3 i pół miesiąca.

Co wieczór przychodzi, kładzie się obok nas, szuka naszych rąk i zaczyna je ssać. Czy powinniśmy mu na to pozwalać?

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

14 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Zgłoś
    Dzięki wszystkim. Shadow był karmiony butelką, bo został znaleziony na ulicy sam z siostrą. Ona niestety nie przeżyła, bo była zbyt mała i słabiutka. Pierwsze miesiące spędził w domu tymczasowym, aż do czasu odstawienia, a potem wrócił do schroniska. Nie mam problemu z tym, żeby mu na to pozwalać, kiedy przychodzi wieczorem, ale on wraca też około 4-5 rano. Liże mnie po twarzy, szuka mojej dłoni i zaczyna ciumkać albo palec, albo wierzch ręki. Jak myślicie, czy jest szansa, że mu to z czasem przejdzie?
    Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś
    Cześć, mój kot też ciągle ssie ten sam kocyk i przy tym go „ugniata”. Faktycznie powiedziano mi, że to dlatego, że został zbyt wcześnie zabrany od matki. Weterynarz mówi, że nie ma w tym nic groźnego i trzeba mu po prostu na to pozwolić.
    Przetłumaczony francuski
    Mure 69
    Mure 69 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Hej, myślę tak samo jak Mathieu, on po prostu chce jeszcze ssać mamę. Koty często tak robią, nawet jak są już dorosłe ^^

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Może został za wcześnie odstawiony od mamy, co?

Czy został mu ten odruch ssania?

Przetłumaczony francuski
  • 14 komentarzy na temat 14

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post