Moja kotka chce wychodzić, a ma 3 tygodniowe kocięta
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
No i proszę, właśnie przez takie podejście jak u Priscou, czyli rozmnażanie zwierzaków na potęgę, mamy potem takie sytuacje, o których pisałem w moim dzisiejszym porannym poście.
To nie rodzą się pluszaki. W schroniskach jest już wystarczająco dużo dachowców, które tylko czekają na adopcję.
Dellys: "I całe szczęście, że są jeszcze inni, którzy podnoszą poziom."
Niestety jest nas za mało
Tak, całe szczęście, ale przed ludzką głupotą nie uciekniemy, a nieodpowiedzialnych ludzi niestety nie brakuje...
No tak Galine, jak widzisz, świat jest pełen nieodpowiedzialnych ludzi.
Na szczęście są jeszcze inni, którzy podnoszą poziom.
„To szczera prawda, całe szczęście, że jesteśmy za ekranem, bo normalnie bym jej przywaliła!!”
Nie jesteś jedyna........
"Dellys: tak, ale i tak wolę nie mówić, na kogo głosuję hahaha"
U mnie tak samo ;)
Słowo daję, świat oszalał!
Na szczęście nie wszyscy :)
W pełni się z Wami zgadzam, Dellys, Azena, Natty, itd...
Dellys: tak, ale i tak wolę nie mówić, na kogo głosuję xDDD
to święta prawda, całe szczęście, że jesteśmy przed ekranem, bo bym jej normalnie strzeliła plaskacza!!
„Szczerze, to mam gdzieś te fora z opiniami... są tak samo wiarygodne jak sondaże prezydenckie! xd
Jesteś uparta i nie jesteś tu mile widziana, bo szerzysz zwierzęce nieszczęście!”
W 100% się z Tobą zgadzam.