Moja kotka ma zgrubienia na brzuszku
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.
@Ulalie, Lizzza,
No dobra, wracam już do tematów świeckich...
Ale w takim razie kotka Momo wciąż ma jaja!

Dzień dobry Momo, podobnie jak dziewczyny, ja również myślę, że to ciąża. Nie odpowiedziała Pani na pytanie: czy Pani kotka mogła w którymś momencie wyjść sama na zewnątrz?
Nie, nie jest wysterylizowana, pojawiły się z dnia na dzień.
Tak, zgoda, przyjmujemy Blue, ale pod warunkiem, że jej religijne skłonności nie sprawią, że będzie nas chciała sprowadzić na „dobrą drogę”. 🙅
Będziemy potrzebować dowodów, konkretnych czynów – to będzie twój okres próbny. Zgadzasz się, Blue?
„[O osobie] Ktoś o bystrym umyśle, wolny od wszelkich uprzedzeń”. Słownik CNRTL
− W znaczeniu rozszerzonym, pejoratywnie. Bezczelny / Zuchwały:
Odejmijcie fryzury, stroje, pozycję, cały ten widoczny rynsztunek i spójrzcie na wnętrze [Francuzki]. To wnętrze to taki mały, rezolutny huzar, sprytny i śmiały urwis, którego nic nie zbije z pantałyku, któremu brakuje poczucia respektu i który uważa się za równego każdemu. Spódnice nie mają tu nic do rzeczy, trzeba patrzeć w duszę. Taine, Notes sur Paris, 1867, s. 63.
https://www.cnrtl.fr/definition/d%C3%A9lur%C3%A9
👍
Cześć Ulalie
Ulaaaliiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Już nie mogę!!!
😁😁😁
Tymczasem Momo liczy piłeczki i się zastanawia...
No Blue Cat, chylę czoła! Zostajesz oficjalnie przyjęta do klanu tych „przebojowych”. Jeśli są jeszcze jakieś inne, to też je przyjmiemy, co nie Liza?
@Titejava,
Dzięki, w końcu ktoś, kto docenia SZTUKĘ, tę prawdziwą!