Moja kotka ma zgrubienia na brzuszku
Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.
Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

No i proszę, oto moja „wejściówka”! Moją matką chrzestną jest sama Matka Teresa, no więc szacun...
Dobry wieczór
Ojej! Tak, przepraszam, zupełnie pogubiłam się w tych wszystkich „Catach” 😳
No więc BLUE, uważasz, że jesteśmy „rozbrykane”... ty zazdrośnico! Dołącz do nas, będziemy tworzyć trio 👍
Ale obowiązuje wpisowe 😁

Ehhh. Ale sknociłem xD
Ech.
@Lizzza,
Przysięgam z ręką na sercu, że nie jestem ISIE, tylko BLUE CAT! My name is Blue Cat! Me llamo Blue Cat!
A po chińsku to już nie wiem...
„Jeśli u kotki występują objawy ciąży urojonej, największe niebezpieczeństwo grozi jej sutkom. Może dojść do zapalenia gruczołu mlekowego”.
https://animalaxy.fr/savoir-chatte-grossesse-nerveuse/
Dzień dobry! Te „kulki” to po prostu jej sutki. Jeśli są większe niż zwykle, kotka może być w ciąży. Ale możliwe też, że po prostu dopiero teraz odkryłaś, że ma sutki, których wcześniej nie wymacałaś? @Ulalie, Lizzza, ale z was aparatki, dziewczyny! Jeszcze dobry miesiąc musimy same pilnować tu porządku, nie łamcie się, please!
Cześć Isie
Ma ich 8... no proszę, co za szczęście! Miejmy nadzieję, że będzie miała najwyżej 8 kociaków. 👌
Jeśli wcześniej ich nie zauważyłaś, to tylko potwierdza ciążę – prawdziwą albo urojoną.
Jak pomyślę o tych wszystkich, którzy marzyliby, żeby mieć ich więcej niż dwa (tak, tak, jestem tego pewna).
Więc uważasz, że jesteśmy „szalone”? Cóż, w dzisiejszych czasach inaczej się nie da.
Z tobą jest nas troje, więc damy radę. 👍 Wytrwamy z odwagą i determinacją.
Nie no, damy radę, ale lepiej się z tego śmiać, co nie? 😁