Moja kotka ma zgrubienia na brzuszku

M
Momo760 Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć, moja kotka ma 8 miesięcy, ładnie je, nie ma żadnych problemów z czystością, bawi się, no i ogólnie żyje sobie spokojnie. Tylko że wczoraj wieczorem, kiedy głaskałam ją po brzuszku, zauważyłam, że ma tam kilka kulek.

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy to może być coś poważnego? Bardzo się martwię... a przez tego koronawirusa mój weterynarz dzisiaj nie przyjmuje. Proszę, pomóżcie!

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

45 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Isie Cat i Blue Cat, Wasze zdjęcia są genialne, padam ze śmiechu! 👏
    Przetłumaczony francuski
    Blue_Cat
    Blue_cat Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

No i proszę, oto moja „wejściówka”! Moją matką chrzestną jest sama Matka Teresa, no więc szacun...

Przetłumaczony francuski
    L
    Lyzzza Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

@Lizzza, przysięgam z ręką na Biblii, że nie jestem ISIE, tylko BLUE CAT! My name is Blue Cat! Me llamo Blue Cat! A po chińsku to nie wiem...

Dobry wieczór

Ojej! Tak, przepraszam, zupełnie pogubiłam się w tych wszystkich „Catach” 😳

No więc BLUE, uważasz, że jesteśmy „rozbrykane”... ty zazdrośnico! Dołącz do nas, będziemy tworzyć trio 👍

Ale obowiązuje wpisowe 😁

Przetłumaczony francuski
    I
    Isie cat Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Ehhh. Ale sknociłem xD

Przetłumaczony francuski
    Blue_Cat
    Zgłoś

@Lizzza,

Przysięgam z ręką na sercu, że nie jestem ISIE, tylko BLUE CAT! My name is Blue Cat! Me llamo Blue Cat!

A po chińsku to już nie wiem...

Przetłumaczony francuski
    L
    Zgłoś

„Jeśli u kotki występują objawy ciąży urojonej, największe niebezpieczeństwo grozi jej sutkom. Może dojść do zapalenia gruczołu mlekowego”.

https://animalaxy.fr/savoir-chatte-grossesse-nerveuse/

Przetłumaczony francuski
    L
    Zgłoś

Dzień dobry! Te „kulki” to po prostu jej sutki. Jeśli są większe niż zwykle, kotka może być w ciąży. Ale możliwe też, że po prostu dopiero teraz odkryłaś, że ma sutki, których wcześniej nie wymacałaś? @Ulalie, Lizzza, ale z was aparatki, dziewczyny! Jeszcze dobry miesiąc musimy same pilnować tu porządku, nie łamcie się, please!

Cześć Isie

Ma ich 8... no proszę, co za szczęście! Miejmy nadzieję, że będzie miała najwyżej 8 kociaków. 👌

Jeśli wcześniej ich nie zauważyłaś, to tylko potwierdza ciążę – prawdziwą albo urojoną.

Jak pomyślę o tych wszystkich, którzy marzyliby, żeby mieć ich więcej niż dwa (tak, tak, jestem tego pewna).

Więc uważasz, że jesteśmy „szalone”? Cóż, w dzisiejszych czasach inaczej się nie da.

Z tobą jest nas troje, więc damy radę. 👍 Wytrwamy z odwagą i determinacją.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Nie no, damy radę, ale lepiej się z tego śmiać, co nie? 😁

Przetłumaczony francuski
    Blue_Cat
    Zgłoś
    Dzień dobry, Te „kulki” to jej sutki. Jeśli są większe niż zwykle, kotka może być w ciąży. Ale możliwe też, że po prostu wcześniej ich nie wymacałaś i dopiero teraz je zauważyłaś? @Ulalie, Lizzza, Ale z was aparatki, dziewczyny! Został jeszcze dobry miesiąc pilnowania interesu na Wamiz we dwie, nie pękajcie, proszę!
    Przetłumaczony francuski
  • 30 komentarzy na temat 45

Wyświetl więcej
  • Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post