Moja kotka ma zgrubienie i cierpi przy dotyku

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Dobry wieczór, od dzisiaj rana moja kotka bardzo cierpi. Nie chce siadać na pupie, przestała wychodzić na dwór... itd. Rusza się tylko po to, żeby pójść zjeść. Jestem bardzo zaniepokojona... Mogę ją głaskać i wtedy mruczy, ale zaczyna miauczeć, gdy tylko dotknę tej gulki nad ogonem. Co robić?? Jaka może być przyczyna tego zgrubienia?

Zaznaczam, że wczoraj wieczorem nic jej nie było, więc musiało się to stać w nocy. Dodam, że kotka cały czas była w domu.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie.

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

5 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Mamiecat
    Mamiecat Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Cześć,

Ja na Twoim miejscu od razu udałabym się do weterynarza: to może być ukąszenie owada, ropień, torbiel, guz... tylko lekarz będzie w stanie powiedzieć coś więcej i odpowiednio zareagować.

Trzymaj się i daj nam koniecznie znać, co i jak, dzięki!

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

W poniedziałek do weterynarza. Nie ma o czym dyskutować.

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Dobry wieczór, to może być torbiel albo guz... Trzeba to jak najszybciej skonsultować z dobrym weterynarzem :)

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

I co?? Jak myślicie, co to jest??

Przetłumaczony francuski
    ?
    Zgłoś

Próbowałam zrobić zdjęcie, ale nie chciała współpracować i nic nie było widać, a jak tego dotknęłam, to zamiauczała. To taka mała kulka, trochę jak po jakimś większym ugryzieniu.

Przetłumaczony francuski
  • 5 komentarzy na temat 5

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post