Moja kotka zaginęła 3 dni temu?

?
Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
Zgłoś

Cześć wszystkim

Moja 4-letnia kotka wyszła w piątek 26.05, czyli trzy dni temu.

I od tej pory... nic.

Wołam ją, ale to nic nie daje, a ona przecież nigdy nie zapuszcza się daleko. Bardzo się boję 🤧

Chociaż to nie pierwszy raz, kiedy wykręca mi taki numer. Raz zniknęła na tydzień i wróciła, jak gdyby nigdy nic. Kilka razy nie było jej też po 3 dni, więc sama nie wiem, czy już powinnam się martwić.

Jest świetną łowczynią i panicznie boi się samochodów, więc jest bardzo ostrożna.

Czy mam się martwić? Gdzie ona może być? (Mieszkam blisko lasu, może tam?) Jak ją odnaleźć?

(Pewnie pójdę porozwieszać ogłoszenia)

Jak długo kot może wytrzymać bez jedzenia i picia? (na przykład, jeśli została gdzieś zamknięta)

Dzięki za pomoc, strasznie się martwię

Przetłumaczony francuski
icon info

Treści na forum są czasami tłumaczone z innego języka, a posty mogą dotyczyć krajów z innymi przepisami dotyczącymi zwierząt.

Ponieważ forum jest tłumaczone automatycznie przez sztuczną inteligencję, tłumaczenia mogą zawierać błędy.

Ładowanie edytora

Napisz wiadomość i jeśli chcesz, prześlij zdjęcie. Prosimy o przestrzeganie zasad kulturalnej dyskusji.

Twój post będzie widoczny dla wszystkich członków międzynarodowego forum Wamiz.

23 odpowiedzi
Sortuj według:
  • Pokaż poprzednie komentarze
  • ?
    Anonimowy użytkownik Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś

Tak, ma czipa

Czy mam dzwonić do weterynarza?

Przetłumaczony francuski
    Coco33150
    Coco33150 Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dzień dobry, oczywiście była zaczipowana...
    Przetłumaczony francuski
    Soadly
    Soadly Ikona przedstawiająca flagę francuski
    Zgłoś
    Dzień dobry, Tak, trzeba koniecznie zrobić ogłoszenia, rozkleić ich jak najwięcej i możecie też zgłosić zaginięcie na "Pet Alert" na tym popularnym portalu społecznościowym. Róbcie dalej obchody po okolicy, wołajcie go i nasłuchujcie uważnie, czy nie słychać gdzieś miauczenia. Szukanie kota to faktycznie jak szukanie igły w stogu siana, ale trzeba być wytrwałym i szukać go przez wiele dni, a nawet tygodni. U mojego kota to się sprawdziło już kilka razy. Mój zniknął kiedyś na 5 dni (podejrzewam, że bez jedzenia i picia) – okazało się, że utknął w warsztacie blacharskim. Życzę Wam dużo siły i wytrwałości.
    Przetłumaczony francuski
  • 23 komentarzy na temat 23

• Masz pytanie? Chcesz się podzielić doświaczeniem? Utwórz post